Bili smo u ‘Championu’ na Biocima i oduševili se! Ovaj caffe bar postao je odlično mjesto za izlaske u gradu!

Potreba za gorivom odvela nas je do Petrolove pumpe na Biocima, a onda smo pomislili – zašto ne napraviti pauzu i popiti kavu. Caffe bar ‘Champion’ smješten je u zgradi pumpe, stoga je bio idealan izbor za kratki odmor, a uz to imali smo na raspolaganju i besplatan parking. A onda smo zakoračili u prostor kakav zaista nismo očekivali.

Caffe Champion (2)

Veliki, preuređeni lokal i iznimno ugodan ambijent, bili su naši međusobni komentari dok nam je ugodna i vesela ekipa kuhala kavu. Atmosfera – domaća i opuštajuća. Od raspoloženih gostiju doznajemo kako je ‘Champion’ već duže vrijeme neizostavno mjesto za ispijanje kave u gradu, opuštanje i domaću atmosferu kakva se samo poželjeti može.

Pitamo ekipu što je na katu, a oni nam otkrivaju da je na etaži poviše upravo zgotovljeno renoviranje prostora. Uz dozvolu, popeli smo se gore i imali što i vidjeti. Na stotinjak kvadrata pruža se ogroman prostor na kojem su smještena dva biljarska stola, pikado i flipper.

Caffe Champion (22)

– Pa ovo je genijalno za guštanje s ekipom! – komentiramo međusobno.
I zaista jest. Ugodan prostor upotpunjen je separeima i visokim barskim stolovima, a biljar, flipper i pikado preko vikenda će ulaziti u drugi plan, s obzirom da će se upravo tamo odvijati vikend zabave.

– Šibenik dijelom pati od nedostatka takvih mjesta za izlazak, a ‘Champion’ će biti vrhunsko mjesto za izaći vani. Ostaviš auto, ne trebaš plaćati parking i uživaš u dobroj glazbi – dobacuje nam društvo za susjednim stolom.

Caffe Champion (11)

I vjerujemo da će tako i biti. Dobri stari rock već sutra će odzvanjati caffe barom ‘Champion’, kada će se na binu popeti Iva Spahija i River band. Mlada šibenska pjevačica odavno je zbog svog osebujnog glasa prozvana ‘šibenskom Tinom Turner’, a ‘Champion’, doznajemo u neformalnom razgovoru, na repertoaru će imati i blues i jazz svirke, kao i zabavnu te urbanu glazbu.

– Zabava je zagarantirana i virujte da ćete se osjećati kao kod kuće – govore nam.

Tako se naša kava, koja je trebala biti tek kratka izlika za odmor od posla, pretvorila u izvrsna saznanja o ‘Championu’ koji već sutra starta s vrhunskim glazbenim programom! Preko dana uživajte u ispijanju kava, sokova, čajeva i drugih alkoholnih ili bezalkoholnih pića i povedite ekipu! A onda strelice ili biljarske štapove u ruke, bacite partiju i dobro se zabavite. Što se vikenda tiče, pak, jasno je koje će mjesto biti hit za izlaske ove zime!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.