Odaberite nešto za sebe

Brend pametnih uređaja NOA od sutra i u Dalmare centru

Brend pametnih uređaja NOA otvara prodajni štand u Dalmare centru na prvoj etaži. NOA je brand pametnih uređaja hrvatske tvrtke Hangar 18, a njihovi pametni telefoni dolaze u tri serije – Element, Core i Rugged.

Dvije godine za redom, NOA mobiteli su proglašeni ‘Best Buy Smartphone’ od strane svjetske EISA organizacije što potvrđuje NOA brand kao lidera na tržištu u  ‘affordable premium’ kategoriji. Za korisnike predstavlja najbolji omjer dobivenog za cijenu, i to u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi.

Vizija NOA branda je biti lider u B segmentu, donoseći korisnicima funkcionalnosti i eleganciju uređaja iz A brandova te ponuditi dodatne vrijednosti za korisnike kao što su NOA Premium Care usluga i kvalitetna korisnička podrška u smislu vlastitog servisa na svakom tržištu.

U NOA obitelji proizvoda uz pametne telefone dostupni su i NOA Vision televizori, NOA tableti te NOAline dodatna oprema. Posjetite NOA ‘brand store’ na prvom katu shopping centra gdje će vam ljubazni djelatnici predstaviti NOA asortiman i pomoći vam u odabiru novog mobitela ili nekog drugog pametnog uređaja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.