Bubamara otvara svoja vrata: Šibenik od ožujka bogatiji za novu trgovinu proizvoda za djecu i trudnice

‘Bubamara – sve za djecu’, specijalizirano poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za djecu i trudnice, otvara svoja vrata u ožujku na adresi Ivana Meštrovića 11a u Njivicama. U dječjim trgovinama Bubamara možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, proizvode za njegu i hranjenje. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve potrebe i želje djece i roditelja, a ljubazno osoblje pomoći vam i savjetovati vas prilikom kupnje proizvoda.

– U ugodnom okruženju, s ljubaznim osobljem i uz široki asortiman kvalitetnih proizvoda, od opreme za djecu, odjeće, obuće, igrački, sve do hrane i kozmetike, želimo omogućiti svim kupcima što kraći put do naših proizvoda. Gdje su naši kupci, bit ćemo i mi! Iz godine u godinu zapošljavamo ljubazno osoblje koje stručnim savjetima pomaže našim kupcima pri odabiru i kupnji odgovarajućih proizvoda. Neprestano se trudimo obogaćivati naš prodajni asortiman kvalitetnim i sigurnim proizvodima koji su u skladu sa svim europskim standardima, što uključuje brigu o medicinskom i pedagoškom razvoju djeteta te željama i zahtjevima kupaca – poručuju iz Bubamare.

Klub Bubamara

Ne propustite pogodnosti koje vam donosi članstvo u klubu Bubamara! Prilikom svake kupnje pokažite svoj klupski broj i omogućite si kupnju po nižim, samo za vas osiguranim klupskim cijenama. Prilikom svake kupnje od vrijednosti proizvoda koje ste kupili na redovnim cijenama, obračunavamo vam 3% stalnog bonusa. Bonus se bilježi na vaš profil kluba Bubamara i možete ga iskoristiti već sljedeći dan od dana kupnje.

Utorak je dan trudničkih trbuščića i zadovoljnih beba

U Bubamari vam vas zaobljeni trudnički trbuščić omogućuje 10% popusta odmah prilikom kupnje potrepština za vašeg novog člana obitelji. Pogodnosti možete koristiti i ako ste već postali mamica i poslali nam podatke svoje bebe.

Utorkom 10% popusta možete koristiti u vrijeme trudnoće i sve do prvog rođendana vašeg djeteta. U tom periodu vam dodajemo i 3% stalnog bonusa, kojeg možete iskoristiti već sljedeći dan nakon dana kupovine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.