Napokon u Šibeniku

Chix threading bar otvara vrata u Dalmare centru uz 40 posto popusta na sve usluge

Oblikovanje obrva koncem je prava umjetnost, a Chix bar u Dalmare centru ima vrhunske stručnjake kad je riječ o threadingu, i to uz veliki popust na sve usluge u petak i subotu.

Obrve su, barem što se tiče ženskog dijela populacije, odavno prestale biti prva crta obrane koja priječi da nam se znoj ili kiša cijede u oči. Odavno nam je prestalo biti važno i da svaka od 250 dlaka, koliko ih je prosječno na svakom luku iznad oka, bude na broju, a postalo nam je važno da su besprijekorno počupane, savršenog luka i boje. I tu za vas imamo divnu vijest! Threading, revolucionara tehnike oblikovanja obrva koncem, napokon je dostupna u shopping centru Dalmare, u kojemu se otvara prvi threading bar – Chix.

Na prvoj etaži shopping centra Dalmare, tik pokraj high street brenda Mango, otvara se jedan od najpopularnijih threading barova u Hrvatskoj – Chix threading bar, čiji će se stručni tim pobrinuti da iz salona izađete spremni za modnu pistu – precizno oblikovanih i obojenih obrva u skladu sa s licem, make upom i bojom kose. Svi koji požele, mogu napraviti i minival trepavica, obojiti ih, ali i naručiti se na kompletan make up za posebne prigode. Ili naprosto zato što želite sebi biti posebni!

Sada slijedi najbolja vijest – u povodu otvorenja, Chix threading bar za vas u petak i subotu ima 40 posto popusta na sve usluge. Prilika koja se ne propušta jer znate kako kažu: dan možda ne može biti savršen, ali vaše obrve mogu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.