D-Resort Šibenik nudi Arabica kave iz svih krajeva svijeta, od ponedjeljka i novi Green’s Bar te večere uz glazbu

U jednom od deset najljepših obiteljskih hotela na Jadranu, šibenskom D-Resortu u Mandalini pripremaju otvaranje Green’s bara. Bit će to najljepša terasa u gradu koja će, od otvaranja u ponedjeljak 3. srpnja, raditi cijeli tjedan u popodnevnim i večernjim satima od 17 do 24 sata.

green bar

Za sve koji istinski uživaju u kavi hotel D-Resort organizirao je vrhunski doživljaj uz neponovljivi pogled na panoramu Šibenika iz Lobby bara. U tijeku je ‘Around the world with finest Arabica coffee’, praznik za kavoljupce.

Svi posjetitelji mogu uživati u isprobavanju raznih okusa najfinije kave Arabica iz mnogih dijelova svijeta. U opuštajućoj atmosferi D-Resorta taj užitak platit ćete samo 14 kuna, a ponuda uključuje i tursku kavu.

kava

Arabica raste na velikim nadmorskim visinama, uglavnom između 600 i 2000m. Na toj visini temperature su blaže i konstantnije, tako da biljka ima više vremena steći sve svoje arome i kiseline. Samo 10 posto zrna arabice zadovoljava stroge standarde za svrstavanje u najbolji razred ekstra kvalitete. Izvorni oblici arabice su: Moka, Bourbon, Maragogype i Typica. Među specijalistima za vrednovanje kakvoće kave, ovi tipovi arabice su najcjenjeniji iako daju mali urod od tek 700 do 1.500 kilograma po hektaru.

Iz šibenskog D-Resorta možete se uputiti i na otkrivanje najsofisticiranijih okusa uz jednu od najskupljih kava na svijetu ‘Jamaica Blue Mountain’ za samo 28 kuna.

sibenik-reataurant-art-detail

Nakon užitka u jutarnjoj ili poslijepodnevnoj kavi Art Restaurant&Bar D-Resorta može biti vaš izbor i za odličnu večeru uz glazbenu podlogu koja će večer učiniti nezaboravnom. U ponudi je jelovnik s jelima po narudžbi, koji uključuje specijalitete iz domaće i međunarodne kuhinje te širok izbor vrhunskih domaćih i međunarodnih vina.

Nakon večere možete uživati u starim alkoholnim pićima ili koktelima kave, čokoladnim koktelima, konjacima i cigarama na hotelskoj terasi.

d-resort bar

Živopisni nastupi All that Jazz, Bossa Nova i zbirka evergreena savršeno će nadopuniti opuštajuću večer. Kako biste lakše odabrali večer koju ćete provesti u Art Restaurantu&Baru D-Resorta donosimo vam glazbeni program pojedinih večeri.

U srijedu, 5. srpnja Helena i Edin izvodit će od 20.30 do 23.30 pop i rock hitove, u četvrtak je uz Danijelu i Matu večer bossa nove i jazza, Nataša i Ivan u petak sviraju 20th century pop, u subotu je Saturday night special Tine i Rea, a u nedjelju Piano Sunset with Mr. Damir uz šampanjac i kamenice.

d-resort restaurant

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.