Dalmare traži najboljeg igrača Šibenika i okolice: Postavite rekord i osvojite pet tisuća kuna!

Poznato je koliko smo kao nacija ludi za nogometom. Uživamo ga gledati i igrati, navijati i slaviti, a uskoro počinje i Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Kako biste se zagrijali i spremno dočekali najveći nogometni spektakl, Dalmare centar je uveo nogometni radar. Otvaranje natjecanja bit će u subotu, 2. lipnja, a vrijeme od 10.30 do 13 i od 17 do 19 sati bit će posvećeno nogometnom radaru i popratnim navijačkim poslasticama. Svi zaljubljenici u ovaj sport, moći će uživati u navijačkom face paintingu, natjecanju u žongliranju loptom i natjecanju u pucanju lopte.

Pravila su jednostavna – od 2. do 14. lipnja na glavnom trgu Dalmare centra bit će postavljen nogometni radar. Svi su pozvani, mali i veliki, na obaranje rekorda pucajući prema golu najjače što mogu!

Dalmare centar traži upravo tebe! Svaki dan od 17 do 19 sati prilika je za postavljanje novog rekorda, a onaj najbolji osvojit će super nagrade. Glavna nagrada je 5000 kuna  HERVIS trgovine, a pobjednik će biti proglašen 15. lipnja na sam rođendan Dalmare centra.

Zabava će se to odvijati na glavnom trgu Dalmare centra, a sve što trebate je sportski se odjenuti i zabiti gol najjače što možete! Svakako pratite Facebook profil Dalmare centra jer će upravo tamo službeno biti objavljen najnoviji rekord. Dalmare nogometni radar vas čeka!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.