Čuvajte račune i krenite u nove avanture

Dalmare vam priprema veliku nagradnu igru: ‘Račune izbroji i auto osvoji’

Uživate u putovanjima i  ugodnim vožnjama automobilom? Zaigrajte veliku Dalmareovu nagradnu igru, osvojite KIA RIO i krenite u avanture. U ponedjeljak 21. listopada shopping centar Dalmare počeo je s velikom nagradnom igru – Račune zbroji i auto osvoji. Kao i svake godine, centar je odlučio nagraditi svoje kupce i njihovu vjernost. Do luksuznog ljubimca na četiri kotača možeš doći u samo nekoliko koraka.

Već s tri prikupljena računa iz tri različite trgovine Dalmare centra imaš šansu osvojiti automobil KIA RIO. Iznos računa mora biti minimalno sto kuna, a sve što je potrebno je ispuniti kupon koji se nalazi na svim blagajnama, skupiti sve račune, spojiti s kuponom i zajedno ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na glavnom trgu centra tik do auta.

Trajanje velike nagradne igre je od 21. listopada do 27. prosinca, dok će veliko izvlačenje biti 28. prosinca. Pravila nagradne igre možete pročitati na web stranici Dalmare centra.

Važno je napomenuti kako se uvažavaju isključivo računi koji su ostvareni u trgovinama Dalmare centra u vremenu od 21.listopada do 27.prosinca.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.