Dama s Baldekina novom ruhu: Caffe bar ‘Quart’ otvara svoja vrata, petak rezervirajte za odličnu zabavu!

Caffe bar ‘Quart’ otvara svoja vrata na Baldekinu! Smješten u prostoru nekadašnje ‘Victorie’, ‘Quart’ je novi birc u koji ćete rado zalaziti na dnevnu dozu kofeina i razgovore s društvom, a večernje sate tijekom vikenda provoditi u odličnoj zabavi i izvrsnoj glazbi. ‘Quart’ svoja vrata otvara u petak u 7 sati ujutro, a za navečer priprema prvi u nizu večernjih provoda na dobro poznatoj adresi.

Mile Perkov i Johnnie Walkersi bit će zaduženi za neponovljivi štimung i zabavu do ranih jutarnjih sati, a na vama je samo da na vrijeme zauzmete svoj stol i opustite se zadnjeg radnog dana u tjednu.

– Svakog petka i subote imat ćemo glazbu uživo, a četvrtkom će se održavati studentske večeri. Studenti će na ulazu dobiti piće dobrodošlice, a minimalno tri vrste pića bit će na akcijskim cijenama – poručuju iz caffe bara ‘Quart’.

I za kraj, ali zato ništa manje značajno, već prvi ulaskom u ‘Quart’ osjetit ćete toplinu Šibenika. Jer što bolje opisuje Krešimirov grad od katedrale svetog Jakova i Dražena Petrovića? UNESCO-va ljepotica i košarkaški Mozart našli su svoje mjesto u novom baru na Baldekinu…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.