Dizajnerski unikati u šarolikoj ponudi Galerije Juraj Dalmatinac

Galerija Juraj Dalmatinac u Ulici Don Krste Stošića 14 u Šibeniku stalno u ponudi ima veliki izbor umjetnina i dekoracija, poznatih i priznatih likovnih umjetnika te renomiranih hrvatskih dizajnera.

Ako ste ovih dana u potrazi za nekim lijepim i vrijednim detaljem koji će ukrašavati vaš dom ili pak želite darovati nešto što će veseliti vama dragu osobu posjetite Galeriju Juraj Dalmatinac u Šibeniku i razgledajte raznoliku ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto po svom ukusu i u skladu sa svojim mogućnostima.

Među dizajnerskim predmetima sigurno ćete uočiti umjetnički nakit Mladena Grubića. Njegova inspiracija i mašta napajaju se i hrane kroz bogata povijesna razdoblja od najnižih slojeva društva do velikih vladara.

Grubić Design

-Jer ako je nakit u prošlosti bio statusni simbol, njegova moć prepoznatljiva je i danas kao neizbježan detalj u izražaju estetskog. Jednako u količini kao i minimalizmu. Poruka može biti samo jedna: originalnost i različitost. Ne robovati hirovitim modnim kretanjima. Kroz vlastiti stil se nametnuti i biti zadovoljan, poručuje Grubić o svom radu.

Grubić Design2

Upravni odbor Loline kućne manufakure čine životni i poslovni partneri Gorana Lolić (30-godišnja politologinja) i Goran Villi (36-godišnji ekonomist). Započeli smo gotovo u isto vrijeme kao i zajednički život s ciljem podebljavanja stanja u novčaniku. Lolina kućna manufaktura radi s plastikom, drvom, kožom, pleksiglasom, epoki smolom i inim. Nađe se tu i raskomadanih Barbika, elektro materijala, starih budilica.

Lolina kućna manufaktura

Lolina kućna manufaktura2

Atelier Tias, sa svojih osam vrijednih ruku, u ponudi ima unikatno prstenje, lančiće, narukvice, broševe i naušnice rađene tehnikom fuzije stakla. Nekoliko slojeva stakla i staklenog pigmenta u bojama se stapa u posebnoj peći za fuziju stakla na temperaturi od 860 stupnjeva. Svaki komad nakita je rezan, bojan i dizajniran zasebno što ga čini neponovljivim. Prstenje je podesivo na različite veličine i pristajat će gotovo svakom prstu.

Atelier Tias

Atelier Tias2

Izdvojit ćemo vam još jedno dizajnersko ime – Zanegra. Uz Zanegru se veže umjetnička raku keramika, ručni rad, sove, ribe, mace, dekorativni predmeti.

Zanegra

Sve najbolje od hrvatskog dizajna i umjetnosti Galerija Juraj Dalmatinac izlaže na jednome mjestu u svom slikovitom prostoru u Ulici Don Krste Stošića 14, kako bi vam olakšala potragu za lijepi i praktičnim detaljima kojima ćete ukrasiti sebe, dragu osobu, svoj dom ili neko važno prijateljstvo.

Slobodno se informirajte, bilo dolaskom u Galeriju Juraj Dalmatinac, bilo posjetom njihovim internetskim ili facebook stranicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.