Sveti Nikola

Djedica duge sive brade stiže u Dalmare i za najmlađe priprema brojna iznenađenja

U Dalmare dolazi djedica duge sive brade, veselih očiju, crvenog plašta s velikom vrećom punom poklona na ramenima koji krenuo je put Dalmare centra kako bi nagradio svu dobru dječicu. Da, u Dalmare centar ovoga petka i subote dolazi sveti Nikola.

Ima jedan svetac kojem se posebno raduju djeca i mladi. Na njegov dan zasigurno je najveći broj ulaštenih i očišćenih cipela koje na prozorima strpljivo čekaju slatkiše i poklone. Posebno voli darivati svu dobru djecu i zato uvijek sa sobom ima puno vreću poklona. Riječ je o Svetome Nikoli koji se uputio prema Dalmare shopping centru, kako bi u petak od 17 do 20 sati te u subotu od 11 do 13 sati i od 17 od 20 sati upoznao Dalmare mališane.

Sveti Nikola poznat je kao veseljak i ljubitelj dobre zabave, zato vas očekuje bogati program kako bi početak blagdanskog raspoloženja zaista zavladao Dalmare centrom. Na glavnom trgu će se tako odvijati razne kreativne božiće radionice i  izrada ukrasnih anđela. Oni najodvažniji pokazat će nam svoje smjele plesne pokrete u plesnoj igri, a svi će imati priliku zaigrati i nagradu igru. Kako bi ipak nešto ostalo kao iznenađenje tu ćemo stati, a samo vam još jednom pozivamo da se pridružite toj atmosferi.

Za one koji su uvijek željni veselog duha, otvorena je radionica Božićni park svakoga dana u vremenu od 18 do 20, a subotom od 10.30 do 13 sati. Ne propustite posjetiti Božićni park subotom u 17 sati kada vas očekuje i kolo sreće s vrijednim nagradama.

Neka ovi blagdani budu ispunjeni ljubavlju i radošću, uz Dalmare centar.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.