Djela dvoje vrhunskih autora 30 posto jeftinija u Galeriji Juraj Dalmatinac

Galerija Juraj Dalmatinac nastavlja s ponudama tjedna. Uz njihovu redovitu ponudu recentnih dizajnerskih i umjetničkih radova u prostoru Galerije u Ulici Don Krste Stošića 14 u Šibeniku dvije vrijedne slike nude vam uz popust od čak 30 posto.

Dragica Cvek Jordan rođena je u Trnavi (Moslavina) 1940. godine. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 1964. godine u klasi profesora Miljenka Stančića. Njezino slikarstvo predstavlja izraziti primjer poetskog realizma, posebno likovi djece i mladenki u irealnom bijelom prostoru. Dragica Cvek Jordan, slikarska pjesnikinja bjeline i djevojaštva, naslikala je ‘Djevojčicu’. Ova slika snižena je sa 1.600 kuna na 1.200 kuna.

Dragica Šibenik

Charles Billich istaknuti je hrvatski slikar rođen u Lovranu u Istri. Od 1956. radi u Australiji. Motivi njegovih slika su vrlo raznoliki poput portreta, prikaza sportskih događanja, baleta, arhitekture, kazališta do religijskih motiva. U Galeriji Juraj Dalmatinac u akcijskoj ponudi 30 posto jeftinije možete nabaviti ‘Ženski akt’ ovoga umjetnika. Cijena mu je spuštena sa 3.000 kuna na 2.100 kuna.

Charles_Billich_Žena_leži

U Galeriji Juraj Dalmatinac razgledajte i još puno drugih zanimljivih umjetnina i praktičnih dizajnerskih dekoracija. Zasigurno ćete uočiti još poneki detalj za uređenje doma ili neki praktičan, unikatni dar. Slobodno se informirajte, bilo dolaskom u Galeriju Juraj Dalmatinac, u Ulici Don Krste Stošića 14, bilo posjetom njihovim internetskim ili facebook stranicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.