Ekipa sa Sjevernog pola u Dalmareu veseli djecu, a starijima Kolo sreće nosi bogate nagrade!

Najuzbudljiviji vikend u godini kada Djed Božićnjak dijeli darove i božićna groznica doseže vrhunac. Ove subote Sjeverni pol seli u shopping centar Dalmare! Djedici će se pridružiti Baka Mraz, Borko, Sob Sobek i vilenjaci. Vesela ekipa spremna za slavlje čeka vas od 17 do 20 sati, a oni malo stariji mogu zavrtjeti Kolo sreće i osvojiti vrijedne nagrade.

– Vaši mališani od 10.30 do 13 sati mogu započeti predbožićno jutro u pravom smislu riječi. Očekuje ih puno kreativnih i interaktivnih radionica na kojima će se moći pripremiti za dolazak omiljenog Djedice. Zajedno ćemo izrađivati čestitke i ukrašavati bor kako bi sve bilo spremno. A u popodnevnim satima ih očekuje vesela ekipa spremna za slavlje. Ali, naravno, da druženje ne može proći bez zabavnih igara i posebne predstave – poručuju iz Dalmare centra.

bozic dalmare

‘Zadnji poziv: audicija za Vilenjake’ predstava je o vijesti koja je odjeknula na Sjevernom polu kako Djedica otvara audiciju za vilenjake jer ima jako puno posla oko Božića i pomoć mu je više nego dobro došla.

– Kako je tekla audicija i tko je postao djedov pomoćnik, dođite i saznajte u Dalmare centru. Djedica se i nama obratio za pomoć, a mi pozivamo sve mališane koje žele biti dio božićnog tima da se učlane u Vilenjački klub i postanu Djedovi pomoćnici. Zaigrat ćemo i Božićno kolo darova, a nakon toga slijedi ono što smo najviše iščekivali – Djed Božićnjak dijeli darove. Za one malo starije, Dalmare je pripremio odlične nagrade! Trebate samo zavrtjeti  kolo sreće i ako vam se posreći možete osvoji vrijedne nagrade – kazali su iz Dalmarea.

kolo srece dalmare

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.