FOTO ‘Arkada’ već desetljećima radi punom parom, a ljubav prema muškim frizurama nije zaobišla ni Roka!

Butiga, kako od milja Šibenčani zovu Frizerski salon ‘Arkada’, i desetljećima nakon otvaranja i dalje radi punom parom i privlači stare mušterije, ali i nove generacije građana. Nekada u srcu stare gradske jezgre, danas u trgovačkom centru Plodine na Ražinama, ‘Arkada’ je i dalje pojam kada je u pitanju kvalitetno muško šišanje i uređivanje brade.

– Kvaliteta nam je uvijek bila na prvom mjestu. Otkako je dida otvorija butigu, pa je preuzeja ćaća i ja nastavija, maksimalno se trudimo da svojim klijentima uvijek nudimo sve najbolje i najmodernije, od tehnika šišanja pa sve do pribora s kojim radimo – govori Roko Gović, nasljednik obiteljske ‘butige’ Arkada.

19

Da je ‘Arkada’ uistinu poseban frizerski salon s dugogodišnjom kvalitetom, svjedoči i činjenica kako brojnim Zagrepčanima nije problem sjesti u auto i potegnuti sve do Šibenika, samo kako bi imali frizuru kakvu priželjkuju.

– Osim klasičnog šišanja, radimo i moderne muške, takozvane retro frizure, i jako puno ljudi nam dolazi baš zbog takvih frizura, jer znaju da ćemo im napraviti baš ono što žele – kaže Roko.

Malo tko od starijih generacija Šibenčana nije znao gdje je ‘butiga’, a tako je ostalo sve do danas. Osim nove adrese, ništa se drugo nije promijenilo. U butigi i dalje možete uživati u odličnoj atmosferi uz dobar blues ili stari rock, pročitati novine i časopis dok frizer uljepšava i skraćuje vašu bradu i radi novu frizuru.

12

Planirate li sjesti na stolicu ‘Arkade’ bez rezervacije, plan će vam momentalno propasti jer su termini popunjeni unaprijed. Stoga je rezervacija obavezna, i to na broj 022 242 575!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.