FOTO Dalmare ugostio Doktoricu Pliško

Treće “Vesele subote”, Dalmare je s “Doktoricom Pliško” još jednom ispunio očekivanja malih i velikih Šibenčana. Mališani i plišanci dobili su pravu injekciju edukacije i zabave uz popularnu Disneyevu liječnicu i šibenski shopping centar

– “Reci A da te pregleda, jer stigla je mala liječnica.” U takvoj atmosferi protekla je treća “Vesela subota” u shopping centru Dalmare koji je, uz “Doktoricu Pliško”, pružio mališanima i njihovim igračkama pravi lijek protiv jesenske monotonije.

IMG_0933
Najpoznatija Disneyeva liječnica u vlastitoj ambulanti na glavnom trgu Dalmarea pokazala je kako odlazak liječniku može biti ugodno iskustvo, a uz pravu formulu edukacije i zabave, postaje omiljena destinacija za djecu i njihove igračke. Osim što su plišanci ozdravili u rekordnom roku, mališani su mogli čuti mudre savjete uz nagradne pitalice te plesne igre uz hitove upravo “Doktorice Pliško”.

IMG_0934

Tako su mali Dalmaroljupci sudjelovali u vlastitoj epizodi poznate liječnice u režiji Dalmarea i interaktivnom zdravstvenom odgoju na osnovu kojeg je ova zabavno-edukativna emisija dobila brojne pohvale.

Tu nije kraj “Veselim subotama” zato zaokružite sljedeću i pružite sebi i svojim najmilijima nikad zabavniju jesen. A kako bi vam ponestalo izgovora za dolazak, Dalmare je uveo besplatnu autobusnu liniju koja polazi u 11 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonalds restorana u 20 sati.Tako su mali Dalmaroljupci sudjelovali u vlastitoj epizodi poznate liječnice u režiji Dalmarea i interaktivnom zdravstvenom odgoju na osnovu kojeg je ova zabavno-edukativna emisija dobila brojne pohvale.

IMG_0932
Tu nije kraj “Veselim subotama” zato zaokružite sljedeću i pružite sebi i svojim najmilijima nikad zabavniju jesen. A kako bi vam ponestalo izgovora za dolazak, Dalmare je uveo besplatnu autobusnu liniju koja polazi u 11 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonalds restorana u 20 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.