FOTO ‘FrizerAj’ je postao stvarnost u centru Šibenika: Ankica i Franka ljubav prema frizurama pretočile u posao

‘Kliknule smo na prvu’, u glas su izgovorile Ankica Cvitan i Franka Lokas, vlasnice novootvorenog frizerskog salona ‘FrizerAj’ u Ulici fra Jerolima Milete preko puta nove pošte, kada smo ih pitali kako su se odlučile pokrenuti vlastiti posao. Devet godina zajedničkog rada dovelo ih je do ostvarenja sna, a svoj su frizerski salon uredile po vlastitom ‘guštu’, kako bi se svaki klijent osjećao kao u dnevnom boravku svoje kuće.

– Jednostavno smo se našle. Dvije smo suprotnosti, a savršeno se nadopunjujemo. I tako smo stigle do mjesta gdje smo danas, u našem u ‘FrizerAju’ – priča Franka.

09

25 09i

Od ideje kako urediti salon, pa sve do ruku pomoći, dugogodišnje prijateljice i radne kolegice be po’ muke uspjele su osmisliti i niti dva mjeseca kasnije otvorile vrata ‘FrizerAja’.

– Same smo osmislile apsolutno svaki detalj salona, a muževi Mate i Jure su nam bili od neizmjerne pomoći, pomagali nam u svemu, od postavljanja struje, vode, pa sve do montiranja bazena za pranje kose – govori Ankica.

18

Uporni bijeg od ‘sterilnog’ izgleda salona, rezultirao je prostorom koji izgleda poput dnevnog boravka. Ugodne, opuštajuće boje i tonovi, ukomponirani s drvenom ‘ogradom’ o koju su objesile inspirativne poruke, stvorile su efekt opuštajuće oaze iz koje svaki klijent izlazi s osmijehom na licu jer dobiva ono što želi – frizuru kakvu je zamislio.

Frizerke po struci, Franka i Ankica gaje veliku ljubav prema svom poslu, što se i vidi u njihovom radu. Svakoj klijentici ili klijentu posvećuju se s maksimalno pažnje, kako bi svatko bio zadovoljan konačnim rezultatom.

Muško šišanje, sve vrste bojanja kao i sve tehnike pramenova, moderna šišanja i svečane frizure, sve to Ankica i Franka besprijekorno rade, a cijene su im i više nego pristupačne. Kada kročite u ‘FrizerAj’, opuštena atmosfera i prepuštanje u ruke stručnjaka oduševit će vas na prvu i vjerujte, ostat ćete vjerni njihovim spretnim rukama.

20

Njegovana i zdrava kosa ili predivna frizura više nisu nedostižni uz ruke Ankice i Franke. Prepustite im se u ‘FrizerAju’ i oduševite baš sve svojim novim imidžem!

‘FrizerAj’ je otvoren ponedjeljkom, srijedom i petkom od 14 do 20 sati, utorkom i četvrtkom od 7,30 do 14 sati, i subotom od 8 do 12 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.