FOTO Provjerite tko je osvojio bogate nagrade Dalmare centra i kako su se zabavila djeca

dječja nova godina

Nitko se ne veseli kao djeca i nitko se ne zabavlja tako iskreno i tako opušteno kao najmlađi. A uz njih i odrasli barem na trenutak postanu disco plesači i pjevači. Upravo tako je bilo jučer u shopping centru Dalmare, koji je za mališane organizirao nezaboravan ispraćaj 2018. godine, a odrasli su osvojili vrijedne nagrade.

Novogodišnji party uz kišu balona, obilje glazbe i plesa stavio je naglasak na ono što je važno ovih blagdana – prijateljstvo i zajedništvo! A shopping centar Dalmare potvrdio je još jednom kako je idealno mjesto ne samo za kupnju, nego i za zabavu. Mališane su najviše razveselili izrađivanje cool naočala i plesne igre, a baš svi su se htjeli fotkati u novogodišnjem otkačenom foto okviru.

Zadnja subota u 2018. godini donijela je sreću i nekim odraslima, koji su sudjelovali u Dalmareovoj velikoj nagradnoj igri 5.000 kuna iz Peveca osvojila je Ivana Pikunic, 3.000 kuna poklon-bonova iz trgovina Dalmare centra osvojila je  Dejana Puncet  i 1.500 kuna poklon-bonova iz Dalmare centra osvojila je Ivana Slavica.

– Dragi prijatelji Dalmare centra, želimo vam da u novu godinu ponesete sve lijepo i dobro, da brinete o sebi i jedni o drugima, i da se svih godina koje su pred nama zajedno veselimo. Prema starom hrvatskom običaju, na Mlado ljeto treba biti radostan i miran, u ljubavi sa svojim ukućanima, kako bi takva bila cijela godina. Prema običajima Dalmare centra, tome još dodajte zagrljaje i sve je tu – poručili su iz Dalmarea.

dječja nova godina

dječja nova godina

dječja nova godina

dječja nova godina

dječja nova godina
dječja nova godina

dječja nova godina

dječja nova godina

dječja nova godina

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.