FOTO Šibenska frizerka Đurđa Livić proslavila 40 godina uspješnog rada i 10 godina od otvaranja ‘Blenda’

Šampanjac i tortu za najvjernije klijente i prijatelje priredila je jučer Đurđa Livić, poznata šibenska frizerka i vlasnica salona ‘Blend’ povodom 40 godina uspješnog rada, 10 godina postojanja ‘Blenda’ u Težačkoj ulici. U suradnji sa Schwarzkopf Professional tvrtkom organizirala je event zajedno sa kćeri i nasljednicom posla Teom Štrkalj, a klijentice koje Đurđin rad prate od samih početaka tim su povodom nagrađene besplatnim tretmanima.

Đurđa, uspješna frizerka koja već četiri desetljeća uljepšava brojne Šibenčane, nije skrivala radost.

– Prvi salon bio mi je kod zgrade policije. Bio je to mali prostor, a prije 10 godina uselili smo u današnji ‘Blend’ u Težačkoj ulici. Sve te godine uspjeli smo ne samo održati salon na životu, nego ga i učiniti iznimno poznatim kako u Šibeniku, tako i šire, a sve to ne bismo uspjeli bez naših stalnih klijenata. Naime, preko 70 posto žena koje dan danas dolaze u salon, samnom su od mojih početaka – iskrena je.

24

Event je bio prilika i za proslavu još jedne obljetnice. Naime, frizerka Marijana Lambaša proslavila je jučer čak 20 godina uspješnog rada s Đurđom Livić.

Frizerski salon ‘Blend’ je master salon Schwarzkopfa i nalazi se na popisu 30 najboljih salona u Hrvatskoj. Već 40 godina prate najnovije svjetske trendove u frizurama odlazeći na edukacije diljem zemlje i inozemstva, i tako udovoljavaju željama svih klijenata.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.