FOTO Sveti Nikola usrećio male Dalmaroljupce

Dalmareom su se jučer širili zvukovi oduševljenja i veselja zahvaljujući posjetu Svetog Nikole i njegove ekipe, Anđela i Krampusa. Poznati zaštitnik djece priredio je idealnu uvertiru u blagdan svetog Nikole s kreativnim radionicama, plesom i mnogim drugim iznenađenjima

Tradicija stavljanje čistih čizmica na prozore, ove subote dobila je sjajno zagrijavanje. Ususret blagdanu svetog Nikole, Dalmare centar priredio je malim posjetiteljima cjelodnevno druženje upravo s ovim poznatim zaštitnikom djece i njegovim pomoćnicima, Anđelom i Krampusom.

Tako su mališani uživali u kreativnim radionicama veselih čizmica, ispunjavali adventski kalendar te plesali uz animacijski program cipelice lutalice. Osim zabave bez granica, maleni Dalmaroljupci pokazali su zavidno znanje u igri pitalica o svetom Nikoli, Anđelu i Krampusu, a oni najbolji su nagrađeni prigodnim poklonima.

dalmare 4 dalmare dalmare1

Bilo je veselo i u Božićnom parku u kojem je sve vrvjelo od znatiželjnih klinaca i klinceza na interaktivnim radionicama i atrakcijama poput Saonica Djeda Božićnjaka, Vilenjačkog teatra, Parka sa životinjama i mnogim drugim blagdanskim punktovima.

I tu nije bio kraj uzbuđenjima jer su Šibenčani krenuli s pecanjem vrijednih nagrada. Poklon bon od 5.000 kuna iz Pevec trgovine, 3.000 kuna iz ostalih trgovina Dalmarea i putovanje za dvije osobe čeka na sve kupce koji trebaju sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon koji će pronaći na blagajnama, pričvrstiti na račun te ubaciti u kutiju koja se nalazi na glavnom trgu Dalmarea.

Capture dalmare 2 dalmare 3 dd nikola dalmare sv nikola 2 sv nikola

Tako su mnoge čiste čizmice, prije nego što stignu do prozora mališana,  prošetale Dalmare centrom, sjajno se zabavile iprovozale besplatnom autobusnom linijom koja polazi u 9 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispredMcDonald’s restorana, u 20 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.