Konoba Tereza ove godine nudi nešto novo

FOTOGALERIJA Burgeri Buco i Tereza razlog su zbog kojeg ove zime morate posjetiti Primošten

Gdje investirate svoju ljubav, investirate svoj život. Rečenica je to koja najbolje opisuje konobu Tereza u Primoštenu gdje goste već nekoliko godina, i ljeti i zimi, dočekuje topla atmosfera, domaće pripremljena hrana i jedna obiteljska priča.

Za razliku od velikog broja restorana, oni ne rade u okvirima turističke sezone i tu zimi nećete naići na zatvorena vrata. Jedina razlika između ova dva godišnja doba je radno vrijeme i nešto drugačiji jelovnik pa tako gosti ove godine mogu uživati u burgerima.

Tri vrste burgera nalaze se na meniji i to Burger Buco koji donosi kombinaciju čistog junećeg mesa, umaka, začina, prženog luka, zelene salate i krastavaca, a sve to uz pomfrit. Burger Tereza ‘pojačan’ je sa glaziranim lukom i prepečenom hrskavom pancetom, dok Sirburger donosi zanimljivu kombinaciju panirane mozzarelle, povrća u woku, prženog luka, salate i kiselih krastavaca i u njemu će zasigurno uživati i zagriženi ljubitelji mesa.

Osim u burgerima, u konobi Tereza možete pronaći riblja i mesna jela među kojima su ‘Rok me baby’, domaće njoke sa kozicama i file sabljarke u umaku od bijelog vina i papra, a svaki dan na meniju se nalaze i domaći kolači.

Osim ukusne hrane, u konobi Tereza uživat ćete i ambijentu zbog kojeg ćete se osjećati kao da ste kod kuće.

Obitelj Žarkov pri uređenju je pazila da svaki detalj priča neku svoju priču pa ćete tako na svakom ‘kantunu’ vidjeti stare fotografije Primoštena, stare predmete, ali i detalje iz njihovog života.  Gosti odlično reagiraju i često znaju donijeti neki predmet koji ih asocira na konobu i tako i oni sami postaju dio njihove priče.

Uz mjesto kao što je konoba Tereza zima u Dalmaciji postaje mnogo ljepša, a ukoliko planirate krštenje, pir ili domjenak, ljubazni domaćini će se pobrinuti da taj dan pamtite.

Konoba Tereza od utorka do četvrtka radi od 16 do 21 sat, petkom i subotom od 12 do 22 sata, nedjeljom od 12 do 17 sati, ponedjeljkom ne radi, a sve dodatne informacije pronađite na Facebooku ili Instagramu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.