Domaća atmosfera s profesionalnim pristupom kosi

Frizerski salon Sassy idealan je za sve koji žele pravu promjenu: Pokažite svoj karakter ‘ludom’ bojom koseFoto: Sanja Lydia Kulušić

Kada kaže ‘boja’, frizerki Ivi Martinović Sabljić eksplodiraju ideje u glavi. Njezine mušterije znaju da se Iva obožava poigravati s bojama na kosi, i to ne bilo kakvim. Naime, mlada Zagrepčanka sa stalnom adresom u Zatonu kod Šibenika, nedavno je preselila svoj frizerski salon Sassy na novu adresu i napravila kampanju s Keune Color Chameleon, novom linijom Keune boja koja svakome omogućava da upravo kroz kosu izrazi svoj karakter, stav i stil.

– Nakon dvije godine salon sam preselila u novi prostor na adresi Zatonskih žrtava 66, jer sam htjela postići još intimniju, opušteniju i ugodniju atmosferu za svaku svoju klijenticu ili klijenta. Svatko tko dođe u Sassy zna da ga čeka ‘domaća atmosfera’ s profesionalnim pristupom kosi – govori frizerka Iva.

Biti drugačiji, izraziti se kroz stil, istaknuti svoj karakter drugačijom i nesvakidašnjom bojom kose, Ivina je poruka kroz kampanju s Keune Color Chameleon bojama. Naime, sve više žena i muškaraca igra se s bojama kose, a upravo Keunina linija boja omogućava svakome da postigne na kosi upravo ono što je zamislio. Sa 9 intenzivnih direktnih nijansi i 2 nijanse za izmjenu intenziteta te neograničenu mogućnost miješanja, možete dobiti bilo koju boju koju zamislite na kosi.

– Ova mini kampanja prikazuje boje u svoj svojoj ljepoti, a želja mi je kroz nju ljudima dočarati zabavnu stranu kose. Ovo su boje koje bude emocije. One nisu samo lijepe, a kod svakoga će probuditi drugačiju emociju. Kroz svoj rad primijetila sam da, kad žena stavi makar jedan skriveni pramen neobične boje na kosu, on joj daje neku posebnu čar. Žena kao da trenutno postane hrabrija, samoupouzdanija, osjeća se kao da može osvojiti svijet s tom dozom ‘ludosti’ u kosi – energično će Iva.

Stoga, ako se želite izraziti neobičnom bojom kose, Keune Color Chameleon koje Iva ima u Sassy salonu, idealan su odabir za vas. Riječ je o veganskim bojama bez amonijaka koje se ispiru pastelno, traju do 20 pranja odnosno tri do šest tjedana, ovisno o pravilnom održavanju kod kuće.

– Radim sama dvokratno, tako da se svaki klijent prethodno mora naručiti na frizuru. Svakom klijentu ili klijentici pristupam individualno, potpuno im se prilagođavam i prije ikakvog rada na kosi razgovaramo. Ukoliko procijenim da niste osoba koja bi se osjećala ugodno nositi ‘žive’ boje, onda takav savjet od mene nećete dobiti jer je svaka osoba individua za sebe i na taj način im ja i pristupam – objašnjava Iva.

A da je zbilja riječ o posebnom i nesvakidašnjem frizerskom salonu, svjedoči i činjenica kako u Sassy-u vlada zabrana tračanja, osuđivanja i širenja loše energije. Kod Ive se cijeni različitost, individualnost, pozitiva i osmijeh. I upravo takvi ćete i izaći s novom bojom i frizurom iz Sassy frizerskog salona u Zatonu.

Naručite se na svoju novu frizuru već danas, i to na broj mobitela 099 191 9761.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.