Gyms4You organizira Dane otvorenih vrata! Posavjetujte se s trenerima i odradite besplatne treninge

Najmoderniji i najveći fitness centar u gradu Gyms4you Šibenik organizira akciju pod nazivom ‘Open Days – Dani otvorenih vrata’ koja će trajati tri dana od 5. do 8. veljače. Akcija uključuje besplatne treninge unutar radnog vremena recepcije za sve zainteresirane posjetitelje i savjetovanje s osobnim trenerima.

– Gyms4you u Šibenik donosi vrlo uspješan europski koncept vježbanja. Očekuje vas suvremen i prostran prostor u potpunosti prilagođen namjeni od opreme, klimatizacije do funkcionalnosti koji zadovoljava najvišim standardima fitness tržišta – poručili su iz najbolje teretane u gradu.

open-days-hd1

‘Gyms4you te zove – pokreni se’, moto je pod kojim se ove godine organiziraju Dani otvorenih vrata koji su idealna prilika za pokretanje i donošenje odluke o redovitom vježbanju i zdravijem način života. Poznato je da je jedini put do željenog izgleda i ujedno boljeg raspoloženja zdrav i aktivan način života. Koliko god da je vježbanje sada popularno, ono je prije svega stvarna potreba ako želite biti zdravi i u formi.

Vrijeme je da ostvarite svoj fitness cilj u 2018. godini. Pravo vrijeme je upravo sada, a pravo mjesto je Gyms4you teretana koja je uvijek prva i uvijek bolja. Dođite i uvjerite se zašto je to tako, adresa je svima već poznata  – Dalmare centar, V. Škorpika 23. Za više informacija kontaktirajte Gyms4you recepciju ili posjetite internet stranicu www.gyms4you.com.

Teretana je otvorena svih sedam dana u tjednu od 0 do 24 sata, pa tako nećete nikada zakasniti na trening. Svima koji brinu o zdravom načinu života i koji uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci, početnici ili sportaši vrata Gyms4you teretane su uvijek otvorena.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.