Gyms4you organizira tjedan otvorenih vrata: Dovedite se u formu do ljeta

Gyms4you, jedinstveni lanac fitness klubova organizira akciju ‘Open week-tjedan otvorenih vrata’ u trajanju od 20. do 26. veljače. Akcija uključuje besplatne treninge za sve zainteresirane i to za svih sedam dana, kao i na svih sedam Gyms4you lokacija s uključenim osobnim trenerom. Svi oni koji žele postati dio Gyms4you obitelji sada imaju jedinstvenu priliku koja obuhvaća – 7 dana, 7 lokacija i 7 besplatnih treninga.

Gyms4you pripremio je i posebnu pogodnost za sve posjetitelje za vrijeme trajanja ove akcije- degustirat će se Dukat Fit mliječni proteinski napici i sirevi koji su bogati proteinima, niskog udjela mliječne masti, smanjenog udjela šećera i koji odgovaraju potrebama onih koji vode aktivan i zdrav život te koji vode brigu o raznolikoj i uravnoteženoj prehrani.

Zato ovog tjedna ne propustite posjetiti Gyms4you fitness centar u Šibeniku u Dalmare centru, na adresi Velimira Škorpika 23 jer je tjedan otvorenih vrata idealna prilika za pokretanje i dolazak u formu do ljeta. Ukoliko se pak nađete u Zagrebu, Zadru ili Osijeku, posjetite Gyms4you fitness centre, odradite besplatni probni trening s osobnim trenerom. Tjedan otvorenih vrata Za više informacija kontaktirajte recepcije ili posjetite Gyms4you internet stranicu.

Podsjećamo, Gyms4you fitness klubovi nude jedan novi europski koncept vježbanja. Teretane su otvorene non-stop, svih 7 dana u tjednu od 0 do 24 sata, kako bi članovi imali priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, bez vremenskog ograničenja, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu. Posebna je i po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće Gyms4you lokacije.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.