Hardocore Fitness Studio predstavlja program koji će vas dovesti u vrhunsku formu

Hardore Fitness Studio na Šubićevcu obogatio je svoju ponudu novim programom koji je osmišljen da bude jednostavan, ali intezivan, zanimljiv i učinkovit.

Riječ je o Extreme aerobic-u, programu koji pomaže u oblikovanju tijela, poboljšanju opće kondicije, snage, fleksibilnosti i ravnoteže. Intervalni režim rada povećat će energetsku potrošnju što pomaže u eliminaciji suvišnog masnog tkiva. Brojna znanstvena istraživanja potvrdila su pozitivan i nezamjenjiv učinak upravo intervalnog načina treniranja kao pomoći pri mršavljenju.

– Ovaj program je preporučljiv osobama koje nemaju problema sa koštano-zglobnim i srčano- žilnim sustavom, idealan je za sve one koji se vole dobro oznojiti, trenirati i osjetiti svoje tijelo u potpunosti. Program uključuje korištenje originalnih klupica kojima se povećava intezitet rada te strukture kretanja postaju složenije. Zbog upotrebe raznovrsnih koraka, poskoka i skokova u određenim intervalima postaviti ćete pred svoj organizam zahtjeve višeg do visokog inteziteta. Korištenjem raznih rekvizita, ali i korištenjem vlastite težine poboljšavamo repetativnu i statičku snagu svih mišićnih skupina, poručuju iz Hardcore fitness studia na Šubićevcu.

ana-vuksic-hardcore-181116-1

Korištenjem različitog opterećenja, ali i različitih vježbi, intezititet rada se može individualno prilagoditi što omogućuje istovremeno vježbanje početnika i naprednih vježbača.

Zanimljiv i inovativan spoj plesnog i workout programa, spoj energije i motivacije ,ovaj program čini izazovnim i zabavnim. Kroz jednostavne koreografije poboljšajte kondiciju i definirajte tijelo. Program kombinira niz različitih treninga (HI-LO,STEP,WORKOUT,DANCE AEROBIC), a sam sat nudi raznolik program ovisno o polaznicima i njihovoj spremnosti ili potrebama koje sam trener procijenjuje za svaki nadolazeći sat.

Termini programa su utorkom, četvrtkom i subotom od 19.15-20.15h .

Upisi su u tijeku i zato rezervirajte svoje mjesto u grupi na vrijeme pozivom na broj 099 443 9155 ili na službenoj Facebook stranici. Prvi sat je u subotu, 11. veljače.

Prepustite se u sigurne ruke trenerice Ane Vukšić koja će vas dovesti u formu i s kojom ćete zavoljeti vježbanje. Iza Ane su brojne edukacije na Fitness učilištu, vodećoj ustanovi u Hrvatskoj za obrazovanje trenera.

– Pozivam sve zainteresirane trenere koji se žele usavršavati na području fitnessa da se jave jer su u tijeku upisi u programe:

-instruktor fitnesa u teretani -instruktor grupnog fitnesa uz glazbu -instruktor pilatesa -maser -Zagreb,Split,Rijeka

Svi programi osposobljavanja koje provodi Fitnes Učiliste verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u radnu knjižicu. Završetkom programa osoposobljavanja polaznici stječu pravo na upis u europski registar trenera. Vrhunski predavači koji su posvećeni svojim studentima i maksimalno susretljivi, poručuje Ana koja nastavlja s edukacijom kako bi svojim polaznicima omogućila najbolje treninge.

ana-vuksic-hardcore-181116-3

Moderno uređen fitness studio na adresi Bana Josipa Jelačića 13 nudi idealno mjesto za novi početak koji ste do sada odgađali. Vrijeme je da krenete!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.