Hedonizam u srcu Šibenika: ‘Fish and Steak House No.4’ ispisuje novu gurmansku stranicu grada

‘Fish and Steak House No.4’ već dvije godine u šibenskoj Kalelargi piše novu gurmansku priču. Koncept restorana u kojem gosti mogu uživati u opuštajućem mediteranskom ambijentu te pomno složenom meniju s delicijama kakve se rijetko gdje na našem području mogu isprobati, ostavlja dojam da ‘No.4’ zaista ispisuje novu kulinarsku stranicu Šibenika.

‘Četvorka’ je smještena u malenom prolazu između Kalelarge i crkve sv. Duha, u prostoru oplemenjenom mediteranskim biljem i cvijećem, i vjerojatno je jedno od najfotografiranijih mjesta u gradu. A u kuhinji stoljetne kamene kuće spremaju se najkvalitetniji komadi ribe sa žara, brudet s potpisom kuće, bifteci i steakovi te druge namirnice kojima je u ‘Četvorki’ posvećena puna pažnja.

Već i letimičan pogled na meni ‘Fish and Steak House No.4’ govori kako je riječ o restoranu koji želi zadovoljiti svakog gosta, od onih najmlađih pa do najzahtjevnijih. U ponudi su jela za doručak, hladna predjela, juhe, tjestenine i rižoti, jela od mesa i paleta morskih jela te deserti za kraj.

Iz ponude se svakako izdvajaju jela s potpisom kuće poput Krem juhe od škampi No.4, Paelle No.4, Ribeye steaka suho odležanog 21 dan, Junećih obraza u konjaku s njokima, Hobotnice u vinskom umaku s palentom, Dalmatinskog brudeta ili pak Sabljarke u umaku od vina i šafrana.

Želja No.4 restorana je pružiti gostu posebno gurmansko iskustvo. Zato biraju najkvalitetnije namirnice, bilo da je riječ o mesu ili oboritoj ribi prve klase.

‘Fish and Steak House No.4’ svojim gostima nudi tri prostora za uživanje u jelu i buteljama vrhunskog vina domaćih proizvođača s ovih prostora. Smjestite se na trgu ispred ‘Četvorke’, na prvom katu restorana ako ste u potrazi za intimnijom atmosferom ili na rustikalnoj terasi na vrhu kamene kuće stare preko 200 godina.

‘Fish and Steak House No.4’ otvoren je svaki dan od 8 do 24 sata.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.