Hisense klima uređaji stigli u ProAutomatiku! Odaberite inverter koji troši i do 30 posto manje struje

ProAutomatika, najveći centar klima uređaja u Dalmaciji, bogatija je za još jedno, svjetski poznato ime kada su u pitanju klima uređaji. Iskoristite priliku i Hisense klima uređaj kupite u ProAutomatici, jer ostvarujete izvrsne popuste.

Hisense je svjetski poznati proizvođač kućanskih aparata i televizora, a na tom polju izdvojio se i kao specijalizirani proizvođač klima uređaja vrlo niske potrošnje, ali velike efikasnosti u radu.

Upravo je Hisense razvijao prvi inverter i posvetio mu 20 godina kako bi ga razvio do savršenstva i tek onda ušao u domove diljem svijeta. Dakle, odabirom Hisense inverter klima uređaja, kupci u ProAutomatici biraju najbolje od najboljeg!

Hisense invertere odlikuje nevjerojatno brzo hlađenje, a ugodnu toplinu postiže i dok je vanjska temperatura spuštena na -15 °C, što svjedoči o nevjerojatnoj snazi tih klima uređaja. U svom radu iznimno su tihi, gotovo nečujni, a podatak da troše i do 30 posto manje električne energije u odnosu na druge slične uređaje, ide u prilog činjenici kako je pionir među inverterima razvio najbolju tehnologiju za grijanje i hlađenje domova, apartmana i poslovnih prostora.

Posjetite ProAutomatiku na adresi Novo naselje 19e u Bilicama i ostvarite izvrsne pogodnosti prilikom kupnje Hisense klima uređaja!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.