Hit predstava ‘Idemo uživo’ u Šibeniku: S Bitorajcem i Igorom Mešinom zagarantiran je totalni show!

Nova hit predstava jednih od najpoznatijih glumaca u regiji Rena Bitorajca i Igora Mešina ‘Idemo Uživo’ bit će izvedena 3. veljače u šibenskom kazalištu  s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom Hrvatske i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala, sada konačno dolazi i u Krešimirov grad!

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama serija ‘Naša mala klinika’, ‘Bitange i princeze’ i ‘Odmori se, zaslužio si’. Igrali su i u istim filmovima – ‘Rusko meso’, ‘Nebo sateliti’, ‘Tri muškarca Melite Žganjer’ i ‘General’, zajedno vodili šest sezona Super talenta i pet sezona showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama.

Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo, odlučili su okruniti fantastičnim kazališnim projektom!

predstava

Možete li zamisliti što je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu? Svega pomalo – i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Odlučili su s gledateljima podijeliti sve dobre, ali i one loše strane svojih zanimanja.

Kako zaraditi kao pljeskač? Kako je bilo biti voditelj nekada? Koja publika nema sreće?  Je li bolje bilo biti glumac nekada ili sada? Zašto ne u SAD? Kakvi su nam susjedi? Kako upisati Akademiju i zašto? Kako se kradu sekunde na televiziji? Tko je urednik specijalnog sektora za stvaranje ozračja na zabavnim emisijama? Jeste li spremni pred publikom poginuti za dobru zafrkanciju? Treba li slušati redatelja? Zašto na hranu stavljati maslinovo ulje?  Dođite, vidite i osjetite.

Ulaznice su u prodaju preko sustava Eventim i Croatia Tickets, te na blagajni HNK Šibenik.

predstava idemo uzivo

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.