Kako do novca iz EU fondova? Saznaj na besplatnoj radionici Otvorenog učilišta Algebra!

Otvoreno učilište Algebra u suradnji sa Studentskim centrom Šibenik organizira besplatnu radionicu za sve one koji žele znati odgovor na vrlo privlačno pitanje – Kako do novca iz EU fondova? Saznajte što se sve može financirati iz fondova Europske Unije, tko može koristiti izdašna EU sredstva i gdje se objavljuju natječaji. Aleksandra Janjić, predavačica Otvorenog učilišta Algebra s dugogodišnjim iskustvom i jedna od pionirki u području EU fondova savjetovat će vas o tome kako da budete što uspješniji u izradi i provedbi EU projekata.

Radionica se održava u ponedjeljak, 2. listopada u 18:30 sati na Veleučilištu u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11. S obzirom na veliki interes koji uredno prati radionice ovakvog tipa, pozivamo vas da svoje mjesto rezervirati već danas, slanjem e-maila na obrazovanje@scsi.hr ili na radionica@algebra.hr. Prijaviti se možete i pozivom na broj telefona 022/247 064.

Ako želite dobiti sve relevantne informacije o kreiranju projektnih prijedloga, izradi natječajne dokumentacije i provođenju projekata te povlačenju sredstava iz EU fondova kao i mogućnostima zaposlenja, možete iskoristiti trenutnu akciju Otvorenog učilišta Algebra  i upisati cjeloviti program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova uz čak 30 posto popusta na sve oblike plaćanje i steći novo zanimanje s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.