Kupnjom cvjetova u Dalmareu sudjelujete u humanitarnoj akciji borbe protiv raka dojke

Obilježavanju Dana narcisa tradicionalno se priključio i Dalmare centar te će se u subotu na glavnom trgu shopping centra prodavati cvjetovi i to s početkom u 10 sati. Riječ je o humanitarnoj akciji koja se održava diljem Hrvatske s ciljem prikupljanja sredstava namijenjenih prevenciji i ranom otkrivanju dojke

– Koliko ste puta u životu čuli da je netko nježan poput cvijeta? Osim što su nježni, narcisi su simboli nade i buđenja te zaštitni znak borbe protiv raka dojke. A to je borba koja ne staje – poručili su organizatori akcije.dalmare narcis 660x440pxAkcija će biti provedena u suradnji s Ligom protiv raka dok će prikupljeni novac biti doniran za kupnju linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju.

Stoga, ljudi dobre volje pridružite se, kupite cvjetove i na taj način pridonesite humanitarnoj akciji  pomozite pri kupnji linearnog akceleratora.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.