Kupone u kutiju, a onda po nagradu! Dalmare priprema veliku nagradnu igru

Kao i svake godine, Dalmare centar organizirao je veliku nagradnu igru kako bi zahvalio svojim kupcima na vjernosti. Nagradna igra će trajati od 1. do 28. prosinca, a 29. prosinca bit će izvlačenje dobitnika!

– Kada kažemo velika nagradna igra, onda stvarno mislimo velika. A ako nam ne vjerujete, uvjerite se sami. Možete osvojiti 5.000 kuna iz Pevec trgovine, 3.000 kuna poklon-bonova iz trgovina Dalmare centra i 1.500 kuna poklon-bonova – izvijestili su iz trgovačkog centra.

Pitate se ‘kako doći do nagrada?’ Samo pratite upute. Kupujte u razdoblju od 1. do 28. prosinca u Dalmareu, sačuvajte račun od minimalno 100 kuna, ispunite kupon koji možete pronaći na blagajnama i pričvrstite ga uz račun. Kada ste to napravili, račun i kupon zajedno ubacite u kutiju koja se nalazi na glavnom trgu Dalmare centra. A u svoje kalendare zapišite datum 29. prosinca jer će tada biti izvlačenje dobitnika velike nagradne igre!

nagradna igra dalmare

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.