Sportsko-rekreativni kamp

Ljetni kamp plivačkog kluba ‘Šibenik’ idealan je za male plivače, pogledajte kako se prijaviti

Plivački klub ‘Šibenik’ ponosni je organizator sportsko-rekreativnog ljetnog kampa, namijenjenog djeci plivačima od šest do 12 godina. Kamp će se održati u čak dva termina – prvi od 26. do 30. kolovoza, te drugi od 2. do 6. rujna.

Program kampa traje od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a djecu na bazen Crnica možete dovesti već od 7.30 sati, a odvesti kući do 16.30. Cijena kampa je 550 kuna, a za članove 475 kuna.

Pod budnim okom trenera, kamp će djeci pružiti nezaboravan doživljaj sportskog načina života, uz popratne edukativne i filmske sadržaje, te uspomene za čitav život. Cilj kampa je najmlađima približiti jedinstveno iskustvo aktivnog ljetovanja uz zabavne radionice.

Djeca će ovom prilikom dobiti uvid u blagodati i vrijednosti sportskog života, savladat će disciplinu i samodisciplinu, te važnost položaja rekreacije i sporta u brizi o zdravlju. Također, naučit će se odnosu poštovanja prema trenerima, kolegama i na koncu, prema samima sebi. Povrh svega, učvrstit će postojeća i steći nova prijateljstva, te osvježeni krenuti u nove (pred)školske pobjede.

Za trajanja kampa, osim učenja i usavršavanja plivačkih tehnika,djeci će biti organizirane i sportske igre i vođeni treninzi na suhom u prostorijama Sportskog centra ‘Ljubica’ u Crnici. Također, jedno jutro rezervirano je za odlazak na Jadriju gdje će ih čekati morska aktivnost Stand Up Paddling-a (SUP) koja pruža kvalitetne vježbe ravnoteže i koncentracije, uz mnogo zabave i smijeha. Osim toga, pripremljen je i jednodnevni izlet okolicom Šibenika. Korištenje svih rekvizita i pomagala uključeno je u program kampa. Djeca imaju osiguran ručak, te okrjepu.

Prijaviti se možete OVDJE, a više informacija pronađite na službenoj stranici Plivačkog kluba ‘Šibenik’.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.