Mali olimpijci osvojili medalje, a svi mališani srca Grinča

Dalmare je u subotu bio okupljalište olimpijaca, koji su se nadmetali u blagdanskim disciplinama. Nakokon toga, najpoznatiji zeleni blagdanomrzac napokon je priznao da ipak voli Božić

 Shopping centar Dalmare još jednom je potvrdio koliki je ljubitelj Božića. Zajedno s mališanima, posadili smo pšenicu kao simbol života i blagoslova koji će nas pratiti na ovom putu došašća.

 Nakon toga vilenjaci su posjetitelje upoznali s gostom iznenađenja, Grinčom koji je u ekskluzivnom intervjuu otkrio zašto ne voli Božić i koliko ga izluđuju svi ukrasi, lampice i slatkiši. Ipak, moramo vam priznati kako su mališani uspjeli omekšati njegovo hladno srce, pokazavši mu da je ovo vrijeme radosti, ljubavi i druženja.

risus-event-grinch-i-vilenjaci-u-dalmare-centru (4)_1

risus-event-grinch-i-vilenjaci-u-dalmare-centru (10)_1

 Posjetitelji Dalmarea, veliki i mali, svoje su druženje nastavili kroz specijalnu Božićnu olimpijadu u kojoj su otkrili tko je najvještiji u zimskim sportovima poput bacanja snježnih kugli, skijanja u paru, brzog zamatanja darova. Najodvažniji su dobili priznanje za sudjelovanje, a najbolji olimpijsku medalju za sposobnost i hrabrost. 

risus-event-grinch-i-vilenjaci-u-dalmare-centru (14)_1

risus-event-grinch-i-vilenjaci-u-dalmare-centru (16)_1

risus-event-grinch-i-vilenjaci-u-dalmare-centru (18)_1

 Vjerujemo kako omiljenom djedici neće promaknuti tko je to bio najbolji u božićnim sportovima jer upravo sljedeći vikend, 15. prosinca Dalmare će na jedan dan postati Škola za vilenjake. Djedica je u potrazi da novim vilenjacima i dobro bi mu došla pomoć. Zato vas sve pozivamo na veselo druženje.

risus-event-grinch-i-vilenjaci-u-dalmare-centru (25)_1

risus-event-grinch-i-vilenjaci-u-dalmare-centru (32)_1

 I nemojte zaboraviti kako svaki dana možete uživati u Božićnom parku od 18 do 20, a subotom od 10.30 do 13 sati. Tamo ćete sresti orašare, vilenjake, a ako niste stigli dosad, možete poslati i pismo Djedici u Poštanskom uredu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.