Mate Sučić i Hrvoje Zirojević kuhaju za vas! Ispratite ljeto hedonističkom večerom u ‘La Belle Vie’ restoranu



Foto: PR

Chef Hrvoje Zirojević, kojeg je prestižni svjetski gastronomski vodič Gault&Millau proglasio chefom 2019. godine, bit će posljednji gost mladog chefa Mate Sučića u vodičkom restoranu ‘La Belle Vie’ u sklopu ovogodišnjeg gastro projekta ‘La Belle Vie Evenings’. Čarobna degustacijska riblja večera u pet sljedova, koja će se održati 14. rujna, bit će popraćena pomno odabranim vinima Vinarije Sladić, pa će gosti stoga imati priliku uživati u predivnim kreacijama na tanjurima i bogatstvu okusa.

Nakon Davida Skoke i Janeza Bratovža, chef Sučić u restoranu ‘La Belle Vie’ ugostit će Hrvoja Zirojevića, kulinarskog virtuoza čiji je restoran ‘Laganini’ na Palmižani proglašen najboljim restoranom u 2019. godini prema Gault&Millau Croatia. Kao i chefa Sučića, Hrvoja Zirojevića u njegovim jedinstvenim gastro kreacijama oduvijek inspirira more i priroda. Dva nevjerojatna kulinarska znalca, osim što povezuje tradicionalna lokalna namirnica, zajedničku crtu dijele i u modernoj prezentaciji jela naglašavajući u potpunosti sve arome, boje i teksture namirnica.

Gosti vodičkog ‘La Belle Vie’ restorana zato mogu biti sigurni da ih čeka uistinu posebna i jedinstvena večera s najboljim morskim plodovima.

Svaki od pet sljedova jela bit će popraćeni vrhunskim vinima Marka Sladića, a glazbena podloga savršeno će se uklopiti u gastro večer pod stoljetnim borovima.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na posljednjem ovosezonskom gastro eventu vodičkog restorana ‘La Belle Vie’ najkasnije do petka navečer. Više informacija te rezervaciju stola možete obaviti pozivom na broj 099/258-6311.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.