Najveći klima centar u Dalmaciji na novoj lokaciji: Posjetite ProAutomatiku i odaberite idealan klima uređaj!

ProAutomatika, najveći klima centar u Dalmaciji, preselio je na novu adresu u Bilice. U novom, moderno opremljenom prostoru ProAutomatike pronaći ćete čak 50 modela klima uređaja, a individualno savjetovanje i profesionalnu uslugu koju nude, bit ćete sigurni da ste odabrali klima uređaj po vašoj mjeri.

– Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim inverter klima uređajem za stambeni prostor ili vam je potrebno komercijalno rješenje na području klimatizacije ili hlađenja osigurati ćemo kompletno rješenje koje uključuje projektiranje, savjetovanje, isporuku i ugradnju sustava te održavanje – poručuju iz ProAutomatike.

1 (28)

Najveći klima centar u Dalmaciji među 50 modela nudi i široku paletu Toshiba, Mitsubishi Electric, Gree i Daikin klima uređaja, inače svjetskog lidera u proizvodnji ekološki prihvatljivih klima uređaja i sustava klimatizacije. Daikin je, dakle, simbol najveće kvalitete, dizajna i tehničke izvrsnosti, zbog čega desetljećima drži korak ispred konkurencije.

‘Nakon što sam prošao par adresa prodavača i obrtnika koji montiraju klima uređaje, zaključio sam kako su daleko kompetentniji i profesionalniji od ostalih. Stručni savjet kod kupnje, bez trgovačkih priča i stvarno uredna montaža dokazali su da sam bio u pravu’, Ivan B.

Ovo je tek jedna u nizu poruka tisuća zadovoljnih kupaca u ProAutomatici.

1 (16)

Zašto odabrati baš ProAutomatiku?

– Kako privatnim, tako i poslovnim subjektima i investitorima stavljamo na raspolaganje tehničku spremnost i kvalifikacije pri izvođenju tehničkih rješenja isporuke i sustava klimatizacije i ventilacije. Naša tvrtka oprema domove, trgovine, trgovačke centre, hotele, ugostiteljske objekte kao u sve ostale poslovne objekte na kojima postoji potreba za rashladnom ili klimatizacijskom opremom – kazali su iz ProAutomatike.

Odaberite model koji odgovara vašim potrebama, a profesionalni djelatnici ProAutomatike obavit će ugradnju opreme i održavati vaš uređaj.

1 (6)

– Individualan pristup i savjetovanje prilikom odabira klima uređaja odgovarajućeg kapaciteta i karakteristika je naš prioritet. Iskustvo i tehničko savjetovanje usmjereno je na rješenje kojim ćete ostvariti svoje potrebe i odabrati optimalan klima uređaj. Pri montaži koristimo isključivo najkvalitetnije materijale i alate jer vodimo brigu o imovini i zadovoljstvu kupca. U slučaju neočekivanog kvara ili zastoja u radu, osigurat ćemo vam brzu intervenciju te ukoliko nismo u mogućnosti otkloniti kvar u razumnom roku, vaš klima uređaj zamijenit ćemo novim, a popravak nastaviti u servisnoj radionici – poručuju iz najvećeg klima centra u Dalmaciji.

Posjetite ProAutomatiku na novoj adresi Novo naselje 19e u Bilicama i uvjerite se u njihovu profesionalnost i najveću ponudu klima uređaja u Dalmaciji.

1 (1)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.