Ne znate kako grijati vaš novi stambeni prostor? ProAutomatika nudi najbolja rješenja uz dizalice topline

Pri opremanju stambenog ili poslovnog prostora veliku pažnju treba posvetiti adekvatnom sustavu grijanja. Ono će, naime, značiti kolike ćete troškove imati u budućnosti odnosno koliko ćete novca izdvajati za plaćanje računa. Ako ste u nedoumici i još uvijek ne znate kako uz najbolje uštede imati najbolji sustav grijanja i hlađenja, ProAutomatika nudi vam izvrsno rješenje u obliku dizalica topline!

Dizalice topline ili toplinske pumpe su uređaji koji uzimaju toplinu iz vanjskog zraka, podižu je na viši temperaturni nivo i predaju je ogrjevnim tijelima poput radijatora, ventilokonvektora ili podnog grijanja u prostoru. Riječ je o izrazito učinkovitom sustavu grijanja koji za snagu koristi tek jednu trećinu električne energije, a preostale dvije trećine dolaze iz okolnog zraka.

– Ono na što se u većini slučajeva misli kada se spominje dizalice topline odnosno toplinske pumpe jeste dizalica topline zrak-voda. Zamislite dizalicu topline kao ‘peć za centralno grijanje’ koja troši samo 1/3 potrebne energije i biti će vam jasno zašto je ovo način grijanja učinkovitiji od plina, lož ulja ili krutog goriva – objašnjavaju iz ProAutomatike.

Ovisno o vašim preferencijama, dizalicu topline moguće je povezati na podno grijanje, ventilokonvektore ili niskotemperaturne radijatore.

– Sve one koji razmišljaju o najoptimalnijem sustavu grijanja za svoj prostor, pozivamo da posjete naš centar za grijanje i klimatizaciju te pomoću iskusnog i stručnog osoblja odaberu idealan sustav grijanja. U ProAutomatici vam nudimo stručan savjet, najveći izbor kvalitetnih dizalica topline, za vas ćemo napraviti besplatan proračun i projekt, isporučiti i ugraditi opremu, a dobivate i produženo jamstvo te servis ukoliko vam zatreba – poručuju iz ProAutomatike, najvećeg centra klima uređaja u Dalmaciji.

Nazovite 022 340 644 i dogovorite sastanak sa stručnim osobljem ProAutomatike te odaberite sustav grijanja koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.