Nova epizoda ‘Doktorice Pliško’ u režiji Dalmare centra

Ako još niste imali priliku upoznati popularnu ‘Doktoricu Pliško’, moći ćete to učiniti treće  ‘Vesele subote’, 14. listopada od 17.30 sati na glavnom trgu Dalmare centra. Samo povedite svog mališana i bolesnog plišanca, a za sve ostalo će se pobrinuti simpatična doktorica i shopping centar.

Koliko Dalmare misli o svima, pa tako i o vašim  igračkama, dokazuje novi gost treće ‘Vesele subote’ koji će 14. listopada od 17.30 sati na glavnom trgu Dalmare centra ugostiti ‘Doktoricu Pliško’. Najpoznatija Disneyeva liječnica posebno će za tu prigodu otvoriti vlastitu ambulantu ili kako ona voli reći kliniku i pomoći vašim igračkama u oporavku dajući im pravu terapiju i donoseći dijagnozu o točnoj bolesti.

Osim što će liječiti igračke, djeci će davati mudre savjete kako bi njihovi plišanci ostali zdravi. I to u zabavnom điru uz nagradne pitalice te plesne igre uz hitove upravo ‘Doktorice Pliško’. Tako će mali Dalmaroljupci imati priliku sudjelovati u vlastitoj epizodi poznate liječnice u režiji Dalmarea i interaktivnom zdravstvenom odgoju na osnovu kojeg je ova zabavno-edukativna emisija dobila brojne pohvale.

Pridružite nam se još jedne ‘Vesele subote’ i izliječite jesensku monotoniju uz ‘Doktoricu Piško’. A kako bi što lakše došli do nje, Dalmare je omogućio besplatnu autobusnu liniju koja polazi u 11 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonalds restorana u 20 sati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.