Odličan početak školske godine uz bogate nagrade Dalmare centra

Iako većina klinaca i klinceza još uvijek uživaju u radostima mora, njihovi roditelji već ozbiljno razmišljaju o svim brojnim potrepštinama koje valja nabaviti kako bi nova školska godina krenula što bolje, uspješnije i bezbolnije.

Vjerujemo da svakako želite izbjeći ‘back to school’ shopping, stoga vas pozivamo da sve potrebno nabavite u shopping centru Dalmare, gdje ćete, osim ugode kupovanja u klimatiziranim prostorima i velike prednosti nabavke svega na jednom mjestu, biti i nagrađeni prigodnim darovima.

Naime, od 20. do 31. kolovoza svaki posjetitelj Dalmare centra, za kupnju u iznosu od minimalno 100 kuna, imat će priliku osvojiti školski pribor koji daruje Dalmare u suradnji sa svojim mnogobrojnim trgovinama.

DALMARE web BTS_POKLON 2018 800x600

Dovoljno će biti sačuvati račun ( koji je ostvaren u Dalmare centru od 20. – 31. kolovoza) i predočiti ga na info pultu na prvoj etaži Centra, a nakon pregleda računa i izvlačenja dodijeljenoga broja, Dalmare će vas nagraditi različitim atraktivnim i korisnim nagradama. Lista poklona je podulja, a na njoj se, među ostalim nalaze: pernice, razne bojice, tempere, flomasteri, ruksaci i drugi pribor potreban svakom školarcu.

Kako bi vaši klinci i u školi bili cool, Dalmare je osigurao najpoznatije i najpopularnije školske brendove. Stoga, ne čekajte zadnji čas, već dođite u Dalmare i jesen i školske obaveze dočekajte potpuno spremni.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.