‘Opali u centar najjače što možeš’: U Dalmareu se okušajte u gađanju na gol i osvojite čak tisuću kuna!

Dan posvećen sportu, vježbanju i rekreacije očekuje posjetitelje Dalmare centra sutra! Dobrodošli su svi, mali i veliki, zaljubljenici u zdrav život koji će se moći okušati u radarskoj kontroli i na ergometru te osvojiti posebne nagrade.

U tijeku je svjetsko prvenstvo i Hrvatskom vlada prava rukometna groznica, a Dalmare centar je veliki fan naših Kauboja. Kako biste i vi pokazali natjecateljski duh, cijelu subotu u shopping centru Dalmare će se odvijati sportske aktivnosti i natjecanja uz prigode za osvajanje vrijednih nagrada. Sponzor prve nagrade od 1.000 kuna je trgovina Hervis.

Na glavnom trgu Dalmare centra, u razdoblju od 11 do 13 sati te od 17 do 20 sati, moći ćete se okušati u dvije vrste natjecanja – u radarskoj kontroli i na ergometru.

‘Opali u centar, i to najjače što možeš’ glavni je moto radarske kontrole, koja mjeri brzinu vašega udarca. Sve što trebate je majstorski zapucati prema golu i oboriti brzinski rekord, koji će naš radar zabilježiti. Ova jedinstvena atrakcija idealna je za velike i male. Natjecatelji će moći skupljati bodove gađajući gol rukometnom loptom te pokazati sportsko znanje u rukometnom kvizu i ostalim zabavnim igricama koje su osmišljene i za one najmlađe. Najbolji rezultat osvaja prvu nagradu u iznosu 1.000 kuna bonova iz Hervis trgovine, druga nagrada je 500 i treća 300 kuna bonova iz trgovina kao što su dm, Nike , Gyms4you teretane te mnogih drugih.

Kao i svake godine, Dalmare centar provjerava koliko su njegovi posjetitelji spremni veslači, pa je tako i ovaj put organizirao natjecanje na ergometru. Svatko tko želi sudjelovati, trebati se samo pripremiti, prijaviti i zaveslati! S nama će biti i naš stručni trener, magistar kineziologije Stipe Palinić, koji će paziti kako bi sve prošlo u najboljem redu. Oni najbrži mogu osvojiti prvu nagradu u iznosu 1000 kuna bonova iz Hervis trgovine, ili drugu i treću u iznosu 500, odnosno 300 kuna bonova.

U zdravom tijelu zdrav duh! Zato vas Dalmare poziva da u sebi probudite sportaša, udarite ili zaveslate najbolje što možete te osvojite nagrade. Sve to uz puno zabave i dobrog raspoloženja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.