Palace agencija ovog tjedna u ponudi ima dvije nove nekretnine u Primoštenu i Šibeniku

Ako ste u potrazi za savršenim domom, svratite u ulicu Matije Gupca 10 i prepustite se u ruke uigrane šibenske ekipe Palace agencije za nekretnine i konzalting. Iako novootvorena, Palace agencija za nekretnine zadovoljava sve vaše želje, a za razliku od ostalih, nude i konzalting što je danas jedan od važnih segmenata svih respektabilnih agencija za nekretnine.

palace 141217 3

Prateći svjetske trendove, uz dom iz snova, nude potpune geodetske, arhitektonske i pravne usluge. Nakon kompletnog konzaltinga od zemljišta do krova, Palace agencija nudi vam i potpuni namještaj koje će projektant izraditi po vašim željama i mjerama.

palace 141217 8

U ugodnom ambijentu ureda odaberite dom iz snova i sve prepustite vrhunskoj šibenskoj ekipi, te samo uzmite ključ u ruke. Toliko jr jednostavno.Palace agencija potražuje nekretnine za poznate kupce, a među ostalima, ovog tjedna Palace Real estate agency and consulting izdvajaju dvije atraktivne nekretnine:

Katnica u centru Šibenika s vrtom i okućnicom, 100 metara četvornih, po cijeni od 130 tisuća eura

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-sibenik-katnica-100-m2-oglas-24170941

Stan u Primoštenu, 78 metara četvornih, uz more, novogradnja, po cijeni od 198 tisuća eura

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-primosten-78-m2-novogradnja-oglas-24282037

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.