Poznata dizajnerica interijera vraća se na male ekrane, a uz brojna osvježenja, očekuje vas povratak i nekih starih rubrika

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec krajem ožujka vraća se na male ekrane s novim epizodama jedine domaće emisije o uređenju doma i dizajnu interijera. Proljeće je vrijeme novih trendova i kolekcija, predstavljanja noviteta, pa i inovativnih rješenja, a sve to očekuje vas i u 15. sezoni emisije.

– Moram priznati da sam se i sama iznenadila kada sam shvatila da smo već gotovo osam godina na RTL-u, teško mi je povjerovati da je već toliko prošlo. Zato smo i ovoga puta emisiju malo osvježili, vraćamo neka stara i gledateljima dobro poznata lica ili rubrike, a uvodimo i potpuno nove – ističe Mikulec.

Mirjana_BB_13S-2532

Objasnila je i kako je na zahtjev gledatelja odlučila vratiti rubriku ‘Uradi sam’ pa će ljubitelji izrade namještaja i dekoracije doći na svoje, a  uvodi i nove priloge koji će biti usmjereni na brza i efikasna rješenja problema s kojim se gledatelji javljaju.

Osim noviteta i trendova koje simpatična dizajnerica interijera neumorno približava publici u svakoj novoj epizodi, gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu.

Stan HUK-1359

InDizajn s Mirjanom Mikulec možete pratiti nedjeljom prijepodne na RTL-u, a reprize emisije emitiraju se RTL-u 2. Sve priloge možete naknadno pogledati i na www.indizajn.hr.

Nives stan-1432 Stamfel-4660

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.