Pranje i sušenje rublja više nije bauk! Odnesite ga u ‘Tiramolu’ i pokupite čistu i mirisnu robu

Prva samouslužna praonica rublja konačno je stigla u Šibenik! ‘Tiramola’ na Autobusnom kolodvoru riješit će vas muke oko pranja i sušenja odjeće, ali i uštedjeti vaš novac i vrijeme! Na vama je jedino da prljavu odjeću i ostalo rublje odnesete u ‘Tiramolu’, odaberete program na perilici i pričekate 40 minuta. Ukoliko želite da vam se odjeća i osuši, prebacite je u sušilicu i za 10 minuta imat ćete suhu, čistu i mirisnu tkaninu.

– Samouslužna praonica rublja ‘Tiramola’ funkcionira na principu žetona. Cijena jednog pranja 10 kilograma robe u perilici je 30 kuna, dok 10 minuta sušenja u sušilici košta 5 kuna. Korisnicima su na raspolaganju tri perilice i tri sušilice – poručuju iz ‘Tiramole’ koja će raditi će biti otvorena baš svakog dana, i vikendima i praznicima od 8 do 22 sata.

tiramola 130917 1 tiramola 130917 2

Bilo da živite u stanu i nedostaje vam prostora i vremena za pranje, imate previše obaveza, zaboravili ste kupiti deterdžent ili omekšivač, ili vam je posao pranja i sušenja rublja mrzak, ‘Tiramola’ je tu za vas.

– Kućne perilice rublja u prosjeku imaju bubanj za pet do šest kilograma odjeće. Kod nas možete oprati duplo težu količinu u puno kraćem vremenu, uštedjeti struju i vodu, a ne trebate brinuti ni za prašak ili omekšivač, jer naše perilice automatski doziraju deterdžent – kažu iz ‘Tiramole’.

Uštedite vrijeme i novac, pokupite prljavo rublje i odnesite ga u ‘Tiramolu’ na Autobusnom kolodvoru. Obavite što imate i vratite se po čisto i mirisno rublje. Jer novootvorena samouslužna praonica rublja tu je za vas!

tiramola 130917 3 tiramola 130917 5

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.