Pro Automatika i Daikin stvaraju klimu po vašoj želji i nagrađuju iPadom

Ljetne vrućine su stigle, a da ljeto provedete u potpunom komforu vašeg doma uz miran san pobrinula se Pro Automatika i njihovi Daikin klima uređaji koji osiguravaju savršen spoj dizajna i kvalitete. Osim što konstantno povećavaju kvalitetu vašeg života, Daikin uređaji paze na potrošnju energije.

Pro Automatika i Daikin bit će vam pouzdan partner u osiguranju ugodne atmosfere za vašu obitelj, goste ili mušterije, a Daikin klima uređaji svako će godišnje doba pretvoriti u ono što vi želite i što vam u tom trenutku odgovara.

Pro Automatika je jedini certificirani Daikin ‘Home Comfort Expert’ partner na području Šibensko-kninske županije i baš usred zatopljenja izlaze vam u susret sniženim cijenama klima uređaja. U akcijskoj ponudi pronađite Daikin FTX-KM + RX-KM klima uređaj slijedećih tehničkih karakteristika:

ftx-km

– Svi naši kupci koji odaberu i kupe neki od Daikin klima uređaja sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će 11 sretnih dobitnika osvojiti po iPad Air 2 WiFi 32 GB. Svaki će kupac prilikom kupnje, uz račun, od naših prodavača dobiti i upute o sudjelovanju u nagradnoj igri koja traje do 31. listopada ove godine, poručuju iz Pro Automatike.

Daikin klima uređaji izloženi su u trgovačkim centrima Dalmare i Kaufland, a sve detalje o ovoj super akciji i nagradnoj igri možete saznati na adresi Ulica 113. šibenske brigade HV-a 183 u Bilicama, na internetskoj stranici ili na broju telefona 022 340 644.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.