Koji meni u tri slijeda odabrati za uživanje u vrhunskoj hrani i odličnoj glazbi u restoranu Petrus ove subote, bit će jedino pitanje za vas! Naime, nova subota donosi novi slijed jela i novu glazbenu poslasticu u poznatom restoranu s najljepšim pogledom na Šibenik, stoga provjerite što nude, izaberite meni i rezervirajte stol što prije!
Rezani ramsteak na rukoli s grana padanom, svinjski medaljoni u umaku od kapara i balsamika uz lagano pečeni batat i prokulice, te sorbet od šumskog voća, tri su dijela mesnog menija uz koji će izvrsno pasati i čaša vrhunskog vina Korlat Syrah.
Birate li ipak riblji meni, za stol će vam redom stizati carpaccio od jadranske tune, losos u umaku od naranče, đumbira i čilija uz couscous s povrćem, te sorbet od šumskog voća. Za 180 kuna, koliko koštaju i riblji i mesni trodijelni meni, dobit ćete i čašu vina Maraština Figurica Smilčić.
A cijelu gozbu zaokružit će nastup dua Privatna praksa!
Svi oni kojima je trodijelni meni ipak previše, mogu uživati u jelima a la carte. Stoga nemojte čekati posljednji trenutak, već svoj stol u Petrusu rezervirajte na vrijeme na broj 092 3302 992 ili 095 3630 454. Ako ne stignete u subotu, bilo kojim drugim danom u Petrus restoranu možete uživati u ribljim i mesnim menijima. Restoran je otvoren svaki dan od 15 sati.