Sanjate o savršenoj frizuri? Pronađite je u frizerskom salonu ‘Anamaria’ na Biocima!

Maštate o savršenoj frizuri za doček Nove godine, a nemate ideje što biste promijenili? U pitanju je luda, moderna boja ili jednostavno šišanje na kakvo se dosada niste mogli odvažiti?

Pokucajte na vrata frizerskog salona Anamaria na Biocima i ostvarite svoj san- očekuje vas čak 20 posto popusta na svečane frizure. Maturantice, akcija od 20 posto nastavlja se kroz cijeli siječanj. Iskoristite ovu neodoljivu ponudu i imajte savršenu i postojanu frizuru za vašu maturalnu večer.

frizerski-salon-anamaria-281116-2 frizerski-salon-anamaria-281116-15 frizerski-salon-anamaria-281116-14

Ako vam je ipak potrebno osvježiti vašu boju, ošišati vrhove ili želite da vam netko opere kosu, Anita i Ana tu su za vas. Treba li vam još motivacije da se uvjerite kako su baš njih dvije vaše nove, najdraže frizerke?

Nahranjena, zdrava, sjajna, bujna kosa i frizura za kojom će se svi okrenuti. San je to svake žene, ali i muškarca, a tajna frizure o kakvoj ste dosad mogli samo sanjati krije se u frizerskom salonu Anamaria. Opuštajuća atmosfera salona u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, svjetski poznati preparati za kosu u kombinaciji sa spretnim rukama vlasnice Anite i njezine nove zaposlenice Ane, klijente će natjerati da nakon posjete ‘Anamarii’ zaborave na druge salone u gradu, jer ovaj na Biocima postat će im novi sinonim za uljepšavanje!

frizerski-salon-anamaria-281116-5 anamaria11 anamaria2

Salon ‘Anamaria’ radi od 8 do 20 sati, odnosno Ana i Anita svaka u svojoj smjeni, dok subotom rade od 8 do 14 sati.
Rezervirajte termin na broj 099 4444 070 i iz frizerskog salona ‘Anamaria’ izađite samouvjereniji, jedinstveni i neodoljivo nasmijani!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.