Shopping centar Dalmare vodi vas na putovanje iz snova!

U matematici srca ljubav se uvećava jedino dijeljenjem, zato je u mjesecu zaljubljenih shopping centar Dalmare odlučio pomoći vam da doprete do svojih najdražih. Podijelite ljubav, dodajte joj malo začina zvanog pažnja i osvojite putovanje iz snova.

Dalmare shopping centar vodio se trikovima slavnog francuskog vojvode Karla Orleanskog, koji je poslao čestitku za Valentinovo svojoj ženi dok je bio u zatočeništvu u Engleskoj, te osmislio nagradnu igru kojom želi probuditi romantičara u vašim srcima i pružiti vam priliku da na najkreativniji način osvojite putovanje iz bajke.

660x440

Dovoljno je u tjednu od 1. do 13. veljače kupiti željeni proizvod u Dalmareu, sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon i napisati originalnu poruku voljenoj osobi te ubaciti u srce koje se nalazi na glavnom trgu u centru.

Slušajte i Radio Ritam jer svakoga dana će se čitati odabrane poruke, a 14. veljače ekipa iz Dalmare centra i Radio Ritma odabrat će pobjednika ili pobjednicu koja je osvojila putovanje za dvoje. Vjerujemo da vrijedi otvoriti srce, pokazati osjećaje i tako osvojiti romantično putovanje u Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu.

Sve aktivnosti, kao i informacije o dobitnicima, moguće je pratiti u tjednu od 1. do 14. veljače 2017. na službenoj Facebook stranici shopping centra Dalmare. Otvorite svoja srca i krenite u romantičnu avanturu.

IMG_3476

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.