Sve mogućnosti optimalnog klima uređaja po najnižoj cijeni! Daikin FTX-KM + RX-KM

Daikin najnoviji KM model klima uređaja pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Inverter sustav omogućuje stabilnu temperaturu prostora bez većih oscilacija neovisno radi li se o hlađenju ili grijanju vašeg prostora.

Diskretan i elegantan prednji panel unutarnje jedinice klima uređaja dobro se uklapa svim unutarnjim izgledima prostora a program sušenja omogućuje smanjenje razine vlage bez promjene temperature u prostoriji.

Svi naši kupci koji odaberu i kupe neki od Daikin klima uređaja sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će 11 sretnih dobitnika osvojiti po iPad Air 2 WiFi 32 GB. Svaki će kupac prilikom kupnje, uz račun, od naših prodavača dobiti i upute o sudjelovanju u nagradnoj igri koja traje do 31. listopada ove godine, poručuju iz Pro Automatike.

pro automatika (1)

Individualan pristup i savjetovanje prilikom odabira klima uređaja odgovarajućeg kapaciteta i karakteristika naš je prioritet. Iskustvo i tehničko savjetovanje usmjereno je na rješenje kojim ćete ostvariti svoje potrebe i odabrati optimalan klima uređaj.

Kvaliteta Daikin uređaja temelji se na 90 godina tradicije u razvijanju klimatizacijskih sustava te su postali svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih klima uređaja i sustava klimatizacije. Daikin je posvećen tehničkoj izvrsnosti, dizajnu i najvišoj kvaliteti čija je pouzdanost uvije ispred konkurencije.

pro automatika (3)

Odabirom Daikin klima uređaja kod ‘PRO AUTOMATIKE’, ovlaštenog ‘Home Comfort Expert’ partnera osiguravate kvalitetan savjet, kvalitetnu ugradnju te podršku i sigurnost za vrijeme životnog vijeka uređaja. Pro Automatika kao Daikin partner svojim kupcima nudi dodatnu mogućnost produljenog jamstva do ukupno 10 godina. Preduvjet za ostvarivanje ove pogodnosti je vršenje kvalitetnog godišnjeg servisa klima uređaja od strane ovlaštenog Daikin partnera.

Izložbeni punktovi Daikin klima uređaja nalaze se u trgovačkim centrima Dalmare i Kaufland, a sve o klima uređajima koji su dostupni u raznim izvedbama i kapacitetima možete doznati na Internet stranicama distributera Pro Automatika www.pro-automatika.hr, pozivom na broj telefona 022 340 644 ili osobno na adresi Ulica 113. šibenske brigade HV-a 183 u Bilicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.