Sveti Nikola najprije stiže u Dalmare! Mališane čekaju predstava i radionice, a odrasle bogate nagrade

Došlo je  vrijeme darivanja, kada jedemo slatkiše bez brojanja i kada se dobro vladanje i iskren osmijeh najviše nagrađuju. A danas u posjet Dalmare centru dolazi sveti Nikola sa svojim pomoćnikom Anđelom i zalutalim Krampusom. Družite se s njima od 11 do 13 i od 17 do 19.30 sati i uživajte u čaroliji blagdana.

Vesela ekipa već se uputili na dugački put kroz ravnice i planine kako bi nagradila dobru djecu. Na tom putovanju na prozorima i ispred vrata čekaju ih uglancane cipelice u koje stavljaju slatkiše. A ptičica nam je javila da se nalaze u Snježnom Pričogradu u kojem žive likovi iz bajkovitih priča. Naišli su na čizmicu čiji im je vlasnik nepoznat, a žele ga darovati. Susreću poznate likove i maskote, ali samo jednom od njih odgovara veličina čizmice. Tko je izgubio čizmicu, pitanje je sad?! Dođite i saznajte u predstavi ‘Čija je ovo čizmica?’.

To nije sve. Svoje znanje i kreativnost vaši mališani moći će pokazati u brojnim radionicama i interaktivnim igrama – kroz kviz Slatke pitalice i igru Najbrži poklon. Naučit će izraditi Anđela i Najsretniji čizmicu te moći pogledati izložbu obojenih cipelica. Zato spremite svoje lijepe, očišćene i mirisne čizmice i uputite se u Dalmare shopping centar, gdje ćemo zajedno dočekati Sv. Nikolu, Anđela i Krampusa.

Za one koji su uvijek željni veselog duha, otvoren je Božićni park svaki dan od 18 do 20 sati, a subotom od 10.30 do 13 sati. Ne propustiti priliku družiti se s orašarima i vilenjacima, isprobati saonice i poslati pismo u Poštanskom uredu Djeda Božićnjaka.

Capture

Nemojte zaboraviti sudjelovati u našoj velikoj nagradnoj igri i osvojiti vrijedne nagrade. Poklon-bon od 5.000 kuna iz Peveca, 3.000 kuna poklon-bonova iz trgovina Dalmare centra i 1.500 kuna poklon-bonova. Sve što trebate učiniti je sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon koji ćete pronaći na blagajnama i pričvrstiti ga uz račun te ubaciti u kutiju koja se nalazi na glavnom trgu centra. Izvlačenje je 29. prosinca!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.