Tea i Branka odlučile su riskirati i sada Šibenčanima nude jedinstvenu oazu ljepote

– Dugi niz godina bavimo se poslom u welness industriji, iza sebe imamo bogato iskustvo i brojne edukacije, a najvažnije od svega, imamo puno volje. Branka i ja smo godinama radile za druge i došle smo do jednog stadija gdje smo shvatile da tu više nema napretka i da je izbor ‘bivati’ ili započeti svoj posao. Od same ideje do realizacije nije prošlo puno, vjetar u leđa smo dobile od biroa u obliku poticaja, a što se tiče prostora imale smo dosta sreće, započinju svoju priču Tea Junaković i Branka Ćaleta, šibenske poduzetnice u službi ljepote.

Nakon godina rada za druge, Tea i Branka su odlučile uzeti ‘stvar u svoje’ ruke i riskirati jer, kako kažu, bez rizika nema ni uspjeha. U ponedjeljak otvaraju vrata svoje oaze, salona ‘Papillon’ smještenog u samom centru Šibenika.

beauty centar papillon 220317 7

beauty centar papillon 220317 8

U posao su ušle spremne zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u welness industriji i brojnim edukacijama koje su kroz godine prošle, a zahvaljujući tome, u svojem salonu klijentima će ponuditi nešto drugačije.

– U ponudi ćemo imati sve klasične tretmane, od pedikure, manikure, tretmana lica, depilacije i masaže, ali sve će biti ritualno. Naglasak je na welness politici koju prakticiramo dugi niz godina i želimo da klijenti iz našeg salona izađu maksimalno relaksirani, otkrivaju nam Branka i Tea.

beauty centar papillon 220317 6

beauty centar papillon 220317 1

beauty centar papillon 220317 4

beauty centar papillon 220317 5

 

U ugodnom ambijentu salona smještenog iza Krešimirovog doma pronađite svoju oazu opuštanja i ljepote gdje ćete dobiti najkvalitetniju ritualnu uslugu po prihvatljivim cijenama.

Papillon Beauty Centar pronađite u ulici Petra Grubišića 19, kontaktirajte ih pozivom na broj 095 776 7643 ili putem Facebook stranice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.