Tko preživi, pričat će: U Mystic baru pobrinut će se da zima ne bude duga i dosadna

Mystic Bar na Biocima spremno je zakoračio u jesensku sezonu nudeći provjereni recept – red glazbe, red kvizova i pregršt odlične atmosfere.

– Odakle početi!? Ajmo klasika, lito je gotovo, idu ledenija vrimena, duge gaće, crna zima, kamin, vatra, puštanje golubova ispod deke, složi drva, evo blagdana nisi reka keks, pa post blagdanska depresija radi prazna novčanika. Pa one ženske ludosti, Valentinovo, Dan žena. Di si bija, šta si radija, prvi maj. Kupi novi kupaći, ćale za sunce, japanke, jope vruće. U međuvrimenu za sve one koji većinu ovih stvari ne rade tu smo mi. Mystic bar, Rekreacionisti, Nogometne ikone, ona dobra raja iz Azimuta, pa mladi šibenski rock i blues glazbenici pa sto iljada tisuća vrsta vrhunskih piva (na akciji), poručuju iz Mystic Bara.

mystic4

Prošle godine u Mystic Baru započeli su s pub kvizom koji se pokazao više nego uspješan, a kad je nešto dobro, čemu to mijenjati?

– Prvo obavijest kvizašima. Svi znamo da je open air sezona u Azimuta gotova, da je bilo genijalno, u skladu s mogućnostima, sudjelovati u manifestacijama na otvorenom, ali sad ulazimo sa stadiona u dvorane. U onoj velikoj dvorani Doma kvizova odigravaju se dvi lige. Ova domaća i odnedavno, jednom misečno, državna kviz liga na inicijativu sjajnog Deana Kotige, koja se održava u 17 hrvatskih gradova. E sad mi bi tu tribali ubacit naš kviz, a da ne pretjeramo sa takvim sadržajima. Nema problema. Pazi ovo. Ovu jesen i zimu Liga nogometnih ikona! Pa još i to??? Ma ko će to? Sve se može kad se… Ma ko uspije uspije. Ovako ćemo. Kviz općeg znanja bit će u službi svih ovih liga i čuda. Znači kad vidimo slobodan termin ubacimo i to je to, kažu u Mysticu.

mystic

Sve detalje o kvizu i terminima održavanja popratite na Facebook stranici Mystic Bara.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.