U pripravnost 24 sata dnevno

Tradicija Čempresa duga 60 godina jamstvo je profesionalne usluge

Čempresi Šibenik ušli su u godinu obilježavanja zlatnog jubileja, 60 godina postojanja i rada na održavanju grobalja i obavljanju pogrebnih poslova. Čempresi pod svojim upravljanjem čišćenja i održavanja imaju gradska groblja Kvanj, Raskrižje, sv.Petar, sv.Ana, sv.Spas, sv.Nediljica na kojima održavaju zelene površine, prilaze staze, puteve, zgrade i ostalu infrastrukturu.

Stotine radnika odradili su svoj radni vijek pod okriljem Čempresa na pružanju jedinstvene usluge i kvalitete u obavljanju pogrebničke djelatnosti i prijevoza pokojnika kako unutar grada, županije i države tako u inozemstvu. Timski rad, iskustvo i tradicija koja neprekidno traje već 60 godina, jamstvo su kvalitete u obavljanju pogrebne djelatnosti u Šibeniku.

Sadašnja generacija djelatnika pogrebne službe Čempresa, može se slobodno kazati, da je ‘zlatna generacija’, koja je iznjedrila čvrstu i jaku ekipu mladih, iskusnih i sposobnih djelatnika na čelu s ambicioznim direktorom Joškom Vukovićem.

Zaposlenici Čempresa, spremni na sve izazove i zadatke službe, obiteljima preminulih na pripravnosti su 24 sata dnevno, kako bi na izuzetno profesionalan način bili na usluzi ožalošćenoj obitelji. Profesionalnost i pijetet prema pokojnicima njihova su misija i poslanje.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.