Najveći centar u Dalmaciji

Treba vam hitna montaža klima uređaja? Jedino ProAutomatika udovoljava svim vašim željama!

Profesionalna servisna usluga, ugradnja klima uređaja i velik izbor iz ponude raznih proizvođača, razlozi su zbog kojih se ProAutomatika izdvaja u cijeloj Dalmaciji kao najbolji i najveći centar klima uređaja.

Početkom godine ProAutomatika je preselila svoju poslovnicu u Bilice, pa u novoopremljenom, modernom prostoru, kupci mogu razgledati čak 50 vrsta klima uređaja i konzultirati se individualno s prodavačima. Među proizvođačima klima uređaja izdvajaju se Toshiba, Mitsubishi Electric, Cooper&Hunter, Gree, Daikin i Hisense.

Upravo je potonji najnovije svjetsko ime čiji su uređaji pristigli u ProAutomatiku. Hisense invertere odlikuje nevjerojatno brzo hlađenje, a toplinu postiže i dok je vanjska temperatura spuštena na -15 °C, što svjedoči o nevjerojatnoj snazi tih klima uređaja. U svom radu iznimno su tihi, gotovo nečujni, a podatak da troše i do 30 posto manje električne energije u odnosu na druge slične uređaje, ide u prilog činjenici kako je pionir među inverterima razvio najbolju tehnologiju za grijanje i hlađenje domova, apartmana i poslovnih prostora.

Ponuda klima uređaja širokog je spektra, pa u ProAutomatici novi uređaj mogu pronaći klijenti za svoje domove, ali i poslovne objekte, od trgovina, trgovačkih centara, ugostiteljskih objekata i hotela.

Ono što ProAutomatiku izdvaja od drugih tvrtki koje se bave klimatizacijom, svakako je i puna podrška klijentu. Dakle, kupite li klima uređaj u ProAutomatici, njihovi profesionalni djelatnici će vam ga ugraditi, a u slučaju neočekivanog kvara ili zastoja, brzom intervencijom uklonit će kvar ili ga zamijeniti novim uređajem dok popravak ne obave u servisnoj radionici. S obzirom da prognostičari najavljuju novi val vrućina, svi vi kojima hitno treba novi klima uređaj, tim ProAutomatike montirat će vam ga hitno u roku od 24 sata, uz nadoplatu.

Htjeli biste na brzinu doznati koji bi klima uređaj odgovarao vašem domu? Na web stranici ProAutomatike jednostavno upišete kvadraturu prostora i koji energetski razred želite, a stranica će vam učitati niz klima uređaja koji odgovaraju vašim zahtjevima.

Tražite li kvalitetan klima uređaj uz koji dobivate i montažu te osiguran servis, jedini pravi izbor je ProAutomatika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.